Így néz ki most Márió, a harmonikás - Alig ismertük fel a reggeli műsorban
Márió, a harmonikás rengeteget változott az elmúlt években.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Márió, a harmonikás 2001-ben tett szert országos ismertségre, amikor csatlakozott a Dáridó csapatához. Onnantól kezdve a magyar mulatós zenei paletta egyik meghatározó arca lett.

Lagzi Lajcsi pártfogoltjaként több albumot is kiadott, első lemeze A harmonikás címmel jelent meg, és elsöprő sikert aratott, több százezer példányt kapkodtak el a boltok polcairól.

Így néz ki most Márió, a harmonikás

Rajongói emlékezetében sötét hajjal és az ikonikus, fehér-piros vagy sötét csíkos matrózfelsőben jelenik meg. Ehhez képest rengeteget változott az évek alatt: mostanában ősz hajjal hódít, amivel csak sármosabb kett.  

márió
Fotó: TV2 Mokka

Mokkában kiderült, a 48 éves sztár nem csak a hangszeréért rajong, megszállottan imádja a teázás rituáléját. A TV2 műsorában be is mutatta a nézőknek annak minden csínját-bínját. Azt is elárulta, a dolgos hétköznapok közepette kifejezetten szüksége van az efféle kikapcsolódásra.

márió-a-harmonikás
Fotó: TV2 Mokka

- Összességében nyolc éve kezdtem teázni. Azt gondolom, ezeket a fajta tevékenységeket az ember egyfajta stresszoldásként keresi. A nagy rohanás közepette ez kapaszkodóként szolgál. 

Márió a mai napig aktívan zenél, egyike azoknak, akik a modern zenei életben is a hagyományos, mulatós hangzást képviselik hazánkban. 2017-ben el is ismerték munkásságát, Fonogram-díjjal jutalmazták Az év hazai hagyományos slágerzenéje kategóriában. 

Lagzi Lajcsi gyönyörű lánya

Galambos Lajos három gyermek büszke édesapja, két fia van, Lajos és István, és egy csodaszép lánya, Boglárka. A 21 éves lány hatalmas népszerűségnek örvend az Instagramon, rajongói élnek-halnak stílusáért, nem csoda, hiszen valóban gyönyörű nővé érett, képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy fest Lagzi Lajcsi lánya.

Ezt is szeretjük