Ő volt Shygys fekete hajú szívtiprója a 90-es években: így néz ki 40 fölött Gajdos Attila

Julian, azaz Gajdos Attila ma egy gospelkórus tagjaként énekel, és kislányos apukaként éli a mindennapokat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha a ’90-es évek legmenőbb fiúbandáit kell felsorolnunk, a Shygys biztosan az elsők között jut az eszünkbe. A Kozso menedzselésével megalapult együttesért tinilányok ezrei rajongtak hazánkban.

A formáció tagjai 1997. március 27-én egy válogatás során álltak össze, ahol alapfeltétel volt a jó énekhang és a tánctudás. Akkor 430 jelentkező közül választották ki Brandont (Gera Zoltán), J.D.-t (Csordás Levente), Martint (Ács Bálint), Zaket (Zákonyi János) és Juliant, azaz Gajdos Attilát.

Két stúdióalbumuk közül a Vágyom rád című korong aranylemezes lett. 1999 óta nem adtak ki friss slágereket, de a csapat megmaradt három tagja, Ács Bálint, Csordás Levente és Gajdos Attila a mai napig fellépnek retró partikon.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Utóbbi a zenekar mellett egy gospelkórusban is énekel. A Together Gospel Singers formáció énekeseként nagyon fontosnak tartja, hogy előadásaikkal érzelmeket közvetítsen a közönségnek.

- Nagyon szeretünk olyan környezetben fellépni, amit a szeretet leng körül. Istentiszteleten, esküvőkön szoktunk fellépni, ahol a szeretet az egésznek a középpontja. Az egész gospelvonal erről szól, felemeli az ember lelkét, és varázslatos hangulatba hozza a közönséget és minket is - mesélte aMetropolnak  2021 novemberében.

Az énekes mindennapjait a szeretet és a vallás lengi körbe, ez a kettő az ő értelmezésében szorosan összekapcsolódik.

- Az én vallásom, az a szeretet vallása, ami nincsen meghatározva, hogy feltétlen keresztény vagy buddhista. Minden egyházban megvannak a vonalak, amik a szeretetről szólnak, ezek vonzanak engem. Én hiszek az emberi jóságában, én hiszek az önzetlen, valódi szeretetben.

A 41 éves egykori tinibálvány Instagram-fotói is arról árulkodnak, hogy az életét a nyugodtság és a harmónia jellemzi. Az oldalán sokszor mutatja meg kislányát, tüneményes fotókat oszt meg a szőke hajú Vikiről.

A '90-es évek énekesei akkor és most

Képes összeállításunkban még több szívtiprót láthatsz a '90-es évekből napjainkban. Mutatjuk, mennyit változott Sugár Berci, Krisz Rudi, Dobrádi Ákos vagy Rácz Gergő.

Sugár Berci a 90-es évek szívtiprója volt - Felismered az énekest 42 évesen?

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük