Baby Gabi a 90-es évek sztárja volt: az énekesnőt ma már nem ismerik fel fiatal kollégái

Baby Gabi az 1996-ban alakult Baby Sisters tagjaként aratott sikereket, majd szólóban folytatta tovább az éneklést.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha Szklenár Gabriella nevét nem is ismeri mindenki, Baby Gabiként szinte az egész ország tudja, kiről beszélünk. A ’90-es évek egyik legismertebb lányegyüttesének, az 1996-ban alakult Baby Sistersnek volt a tagja. 

A Rád gondolok, Jó estét nyár, jó estét szerelem, a Szeresd a testem vagy az Állj mellém! című slágereiket sokan a mai napig szeretik. 

Baby Gabit nem ismerik fel a fiatal kollégái

A trió 2001-ben közös megegyezéssel oszlott fel. Baby Gabi az együttesben megismert nevével szólókarrierbe kezdett, 2003-ban jelent meg első önálló lemeze Van-e helyem? címmel. Az album első videóklipje, az Őrült szerelem az év nagy slágere lett. 

A következő évben jelent meg második lemeze, a Hazudj még nekem, amelyről a Lányi Lalával énekel duett, a Darabokra szakítod a szívemet a 2004-es év egyik legtöbbet játszott hazai rádióslágere lett. Ezt öt újabb album követte, a legutóbbi, a Lírák 2012-ben. 

Baby Gabi 2013 szeptemberében férjhez ment, 2016 őszén pedig ikreknek adott életet: Bence és Botond. Az utóbbi években keveset szerepelt, két kisfiát is utoljára 2017 őszén láthattuk, amikor azok egyévesek voltak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 42 éves sztárral pedig legutóbb a Life TV Vacsorakirály című műsorának egyik tavaly novemberi adásában találkozhattak a nézők: akkor a kilencvenes évek és a kétezres évek elejének ismert énekeseivel és énekesnőivel szerepelt, így Bebével (Back II Black), Mohamed Fatimával (Fekete vonat), Miss Beevel (Bestiák) és Ács Bálinttal (Shygys).

baby-gabi
Fotó: Life TV/Vacsorakirály

Bár interjút ritkán, de - ha a körülmények engedik - koncerteket a mai napig ad, ugyanakkor a Borsnak 2020 novemberében azt nyilatkozta, a fellépések már nem ugyanolyanok, mint régen, egy-egy előtte vagy utána következő kolléga fel sem ismeri. 

- Régen örültünk egymásnak, ha együtt koncerteztünk, és megöleltük egymást. Nyilván nem várom el a nagy ölelgetést, de szerintem a fiatalabb előadók közül sokan nincsenek tisztában a múltammal, pedig a szakmában vagyok mind a mai napig - osztotta meg a napilap olvasóival. 

A '90-es és a 2000-es évek hazai együtteseinek énekesnői

Kunovics Katinkáért a közönsége 120 kilósan is odavolt, ő mégsem tudott megbékélni a súlyával. 2019-ben tudott véglegesen búcsút mondani a súlyfeleslegnek, összesen 60 kilóval lett könnyebb. Képes összeállításunkban nem csak az ő átalakulását nézheted meg, mutatjuk, mennyire megváltoztak a korszak leghíresebb énekesnői, például Völgyi Zsuzsi vagy Mohamed Fatima is.

Ezt is szeretjük