Főszereplő hagyja ott a Barátok köztöt - Két év vívódás után ezért távozik Seprenyi László
Hét év után otthagyja a Barátok köztöt Bartha Krisztián megformálója, Seprenyi László.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiszáll a Barátok köztből Seprenyi László, aki 2013 márciusa óta alakította az RTL Klub sorozatában Bartha Krisztiánt, Zsolt (Rékasi Károly) öccsét. 

Hét év után nemcsak a sikerszériának, hanem a színészetnek is búcsút int, a jövőben mással szeretne foglalkozni.

A Barátok köztöt és a színészetet is a háta mögött hagyja

A Reggeliben azt mesélte, sokan kérdezik tőle, hogy ha hét év alatt szert tett egy népszerű és bejáratott karakterre, van biztos munkahelye, számítottak rá, és szerették a munkáját, miért hagyja ott a sorozatot. Nem volt egyszerű meghoznia a döntést, két évig vívódott, mire határozott.

seprenyi-laszlo-baratok-kozt
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

- Most úgy néz ki, tényleg abbahagyom a színészetet és a színjátszást, és más utakon próbálkozok, mert azt éreztem, váltanom kell. Még nem tudom, hova, de úgy voltam vele, most még van időm arra, hogy váltsak, még meg tudom tenni - mesélte a harmincéves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem a semmibe ugrik fejest, a Debreceni Tudományegyetem közgazdász-vendéglátó szakán diplomázott, és elindított egy saját vállalkozást. A hite is nagy támasz. 

- Ha Isten nem lett volna jelen az életemben, nem hozom meg ezt a döntést. Megtértem, hívő ember vagyok, életem középpontjába Istent helyeztem, és azt láttam, hogy másfelé terelget. Még nem látom, milyen munka felé, de itt jön be az Istenbe vetett bizalom. 

seprenyi-laszlo-batch
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

A vállalkozásával már eddig is sokat foglalkozott, emellett mindenképpen végez valamilyen más munkát, és az elkövetkező öt évre családalapítási tervei is vannak. 

- Nagyon szeretnék egy szép családot, egy szép feleséget. Én egy családos embernek képzelem el magam. Átlagos célok lebegnem most a szemem előtt, mint napközben végzett munka, saját lakás és olyan célok, amik emberekhez kapcsolódnak, mert szeretnék minél több ember számára áldás lenni. 

A Barátok közt egykori szereplőinek lányai

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a Barátok közt forgatása alatt szerettek egymásba. Míg Deutsch Anita 2001-től 2007-ig alakította Szilágyi Andreát a sorozatban, addig Kinizsi Ottó Balassa Imre karakterét öltötte magára 1998-tól 2010-ig. 2004-ben házasodtak össze, és két gyermekük született. Képes összeállításunkban nemcsak az ő lányaikat nézheted meg, hanem a Barátok közt több jelenlegi és egykori szereplőjének felnőtt vagy éppen kamasz lányait is.

Ezt is szeretjük