Kiszáll a Barátok közt szereplője - 10 év után ezért távozik a sorozatból Aradi Balázs
Aradi Balázs, Berényi Balázs megformálóját ezért száll ki a Barátok köztből.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Aradi Balázs 16 éves színészpalántaként került 2010-ben a Barátok közt csapatába, ahol megkapta Berényi Balázs, Berényi Miklós és Szepesi Anikó fiának szerepét. Látványos volt a belépője, az első jelenetében mindjárt elütötte egy autó.

Többször hagyta már ott az RTL Klub sorozatát hosszabb-rövidebb időre, most újból úgy döntött, kiszáll a sikerszériából. 

Aradi Balázs tíz év után távozik

Egyszer fél évre, majd két és fél évre távozott már a Barátok köztből: amíg nem volt képernyőn, Kínában élt két és fél évig, ahol modellkedett, angolt tanított, és alapfokon megtanult kínaiul beszélni. 2018 januárjában tért vissza a Mátyás király térre.

Aradi Balázs tiniként és 2020-ban
Aradi Balázs tiniként és 2020-ban
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

Most szerepe szerint Vandával közös kisfiával, a halálos beteg Marcival int búcsút a sorozat rajongóinak. 

- Arra jöttem rá, hogy hiába szeretem a forgatást, olyan szinten idő- és energiaigényes, hogy az embernek egy idő után döntést kell hoznia, hogy mire jut ideje. A zenélés egyre komolyabban kezdi kitölteni az életemet, és mellette a kínai nyelvvizsgát is össze kéne hozni, de nincs konkrét ok, ami miatt kilépek a sorozatból. Nyáron rengeteget kellett forgatnom Szőke Zolival, a meló mellette nagyon intenzív volt, és azt éreztem, hogy nemcsak nagyon elfáradok, de a motiváltságom is eltűnt - árulta el a 26 éves fiatalember a Reggeli mai adásában. 

aradi-balazs-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Jelenleg egyedülálló, a legutóbbi hosszabb párkapcsolatának már két és fél-három éve vége, de nem is erőlteti az ismerkedést. Rövid távú tervei között szerepel, hogy Kínába utazik, ahol pár éve már élt, és ismeretségekre tett szert. Vespin néven találkozhatnak vele a rajongók fővárosi és vidéki klubokban is. 

- Másfél éve tudatosan foglalkozom ezzel, a bemutatkozó anyag munkálatai még tartanak, meg kell keverni néhány számot, de nagyjából összeállt - osztotta meg a nézőkkel. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó gyönyörű lányai

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a Barátok közt forgatása alatt szerettek egymásba. 2019 júniusában ünnepelték 15 éves házassági évfordulójukat, kapcsolatukból pedig két gyönyörű leányzó született, a 15 éves Emma és húga, a 10 éves Hanni.

Ezt is szeretjük