Sebestyén Balázs és gyönyörű felesége így várták a Mikulást: imádni való képet posztolt Vikivel
Sebestyén Balázs csak nagyon ritkán posztol a feleségéről, most megmutatta, hogyan készültek Vikivel a Mikulásra.

sebestyén-balázs-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A december 6-a azon napok egyike az egész évben, amelyet a gyerekek a legizgatottabban várnak. A lurkók nagyon készülnek rá, hogy megérkezzen hozzájuk a Mikulás: levelet írnak neki arról, mire vágynak, fényesre pucolják a csizmájukat, és kirakják az ablakba, hogy abba érkezzenek a finomságok, sőt valaki még süteményt és tejet is kitesz az öreg szakállasnak, hogy megköszönje az ajándékokat.

Természetesen a szülők is nagy örömmel tekintenek erre a napra. Akadnak, akik nem akarnak várni reggelig, már előző este ünnepelnek.

Sebestyén Balázs és ritkán látott felesége, Viki

Sebestyén Balázsékhoz is már 5-én megérkezett a Télapó, hogy meglepje a gyerkőcöket, a 11 éves Benettet és az ötéves Noelt. A műsorvezető csak nagyon ritkán mutatja meg a családját a közösségi médiában, sem a fiairól, sem a feleségéről nem szokott posztolni, ám ezzel a jeles estével kivételt tett, imádni való közös képet tett közzé a gyönyörű Vikivel.

"Nálunk már volt! Köszi, Mikulás, nagyon örültek a srácok! Noel miután elköszönt Tőled, hosszú ideig nézett még ki az ablakon, hátha látja a szánodat, a rénszarvasokkal…" - fogalmazott a bejegyzésben.

Mint mindig, a tegnap esti közös posztjuknak is nagyon örültek az Instagram-követők. Többen szóvá tették, milyen aranyosak így együtt, mások a képen látható Mikulás személyét igyekezték megtippelni. Egyesek úgy vélekedtek, a fehér szakáll és piros jelmez a tévés testvérét rejti, mások azzal viccelődtek, a kék szempár nem lehet másé, mint Jeff Danielsé, hiszen rá jellemző ez a szomorú tekintet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Sebestyén Balázs és Viki egyébként júniusban ünnepelték házasságuk 12. évfordulóját, ekkor láthattunk róluk utoljára közös fotót. A sztárfeleség és férje közösen állapodtak meg abban, hogy a magánéletüket megtartják maguknak, így nem láthatjuk őket együtt sem a bulvárlapokban, sem a televízióban. 

sebestyén
Fotó: RTL Magyarország

Ennek ellenére a 44 éves sztár olykor eljátszik a gondolattal, milyen lenne, ha együtt szerepelnének szerelmével az általa vezetett Nyerő Páros című műsorban.

- Mindegyik játékot kipróbálnám. Ha nem lennének gyerekeim, és kicsit többet szerepelnék a nyilvánosság előtt, beköltöznék a Nyerő Párosba Vikivel, csak ő erre nehezen lehetne kapható, de kipróbálnám magunkat egy ilyen helyzetben - mesélte a műsor extra videójában 2018-ban.

Rákóczi Feri és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy Rákóczi Ferenc és felesége, Judith, akit csak Békának becéz, mennyire összeillő párost alkotnak.

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük