Schell Judit egy évre Spanyolországba költözött: ezzel foglalkozik, mióta hazatért
Schell Judit kitanult egy új szakmát, de a színészettel sem hagyott fel: a Zámbó Jimmyről szóló sorozatban is szerepel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Schell Judit tavaly nyáron költözött haza Spanyolországból, ahol két kisebbik gyermekével közel egy évig éltek. 

Szíve szerint még maradt volna, de megbeszélte a gyerekeivel és azok édesapjával, Schmied Zoltán színésszel, akivel már nem alkotnak egy párt, hogy csak egy évet töltenek külföldön.

Schell Judit a Zámbó Jimmy-sorozatban

Hazatérése után megvalósította az egyik tervét, és párkapcsolati coach lett, saját tapasztalatait felhasználva igyekszik majd másokon segíteni. A 49 éves sztár természetesen a színészetnek sem fordított hátat: ő alakítja az RTL Klub gőzerővel készülő, Zámbó Jimmyről szóló sorozatában Edit asszonyt. 

schell-judit
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Nagyon sok ékszere volt, mert Jimmy nagyon szerette az aranyat Editen. A jegygyűrűt soha nem vette le, és amikor elmentek valahova, szinte mindent fel kellett tennie magára - mesélte Schell Judit a forgatáson a Fókusznak.

Edit asszonnyal személyesen is találkozott a forgatás előtt, Zámbó Jimmy özvegye az otthonában fogadta az őt alakító színésznőt. 

- Szerettem volna találkozni mindenképp Edittel, egyrészt megadni a tiszteletet azzal, hogy bemutatkozom neki, másrészt kíváncsi voltam, hogy mit gondolt Jimmyről, hogy éltek, milyen volta a kapcsolatuk. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A sorozat nem dokumentumfilmként mutatja be a királynak is nevezett sztár életét, lesznek benne olyan szálak, amiket a képzelet szült, de a legfontosabb dolgokban követik a valós eseményeket, így Jimmy és Edit kapcsolatát is. 

- Egy hatalmas nagy szerelem volt kettőjük között. Nem volt egyszerű ember Jimmy, de ezt szerintem tudjuk is róla: nagyon karizmatikus személyiség volt, de voltak árnyoldalai is a személyiségének, Edit erről is beszélt, de elsőként azt mondta, hogy iszonyatosan tudott szeretni és udvarolni - mesélte Schell Judit. 

schell-judit2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A tízrészes Király forgatása után színházi munkái is lesznek, elvégzett egy coachingtanfolyamot, azzal is szeretne foglalkozni, de egy civil dologba is belevág. 

- Nem tanácsadás, hanem egy segítői feladat, ha valaki elakadt, segíteni belőle kijönni. Én magam miatt mentem el erre a tanfolyamra, aztán hátha tudok másnak is segíteni.

Schell Judit dögösen filmje premierjén 

Kirobbanó formában megjelent a Post Mortem díszbemutatóján: a magyar filmben Schell Judit is szerepel. Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a sztárok, akik részt vettek premieren.  

Ezt is szeretjük