Rég hallottunk Hujber Feriről: az 5 éve Londonban élő színész most ezért szólalt meg

Hujber Ferencet is megrázta Erzsébet királynő halála, mélységesen tisztelte.

hujber-ferenc-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hujber Ferenc 2001-ben a Valami Amerikával robbant be, Herendi Gábor vígjátékának 2018-as második és 2018-as harmadik részében is szerepelt. 

Közben olyan filmekben láthattuk, mint az Állítsátok meg Terézanyut! vagy a Magic Boys, a Jóban Rosszban és a Hacktion című sorozat.

Hujber Ferenc Londonban

2003-ban, sikerei csúcsán Hujber Feri azt mondta, Ausztráliába költözik, de végül 2004-ben feleségével, Tölgyesi-Khell Cynthiával Londonba mentek, ahol a színész pizzafutárként és egy luxusétteremben pincérként is dolgozott. Hazaköltöztek, fiuk, Noel 2008 októberében, lányuk, Noa 2014 októberében született meg. Házasságuk több hullámvölgyet is megélt, 2017 őszén derült ki, hogy beadták a válási papírokat. 

hujber-feri-a-konyhafonok
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

A színész öt éve Angliában él, ahol titokban megnősült. 2020 novemberében A Konyhafőnök VIP-ban láthattuk, de csak a műsor forgatására tért vissza Magyarországra. Egy hónappal később a Fókuszban árulta el, hogy felesége karácsonyra van kiírva a kisfiukkal. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hujber Ferenc ismét a Fókusznak szólalt meg, most Erzsébet királynő halála kapcsán nyilatkozott. A tévé előtt ült egy barátjával, a felesége vasalt, a gyermeke játszott, amikor a BBC-n a feketébe öltözött bemondó közölte, hogy elhunyt II. Erzsébet, majd lejátszották a himnuszt. 

- Húsz éve nem álltam föl, de most igen, azt mondtam, a királynő megérdemli. Nagyon megható volt, és őszintén kiszakadt belőlünk a barátommal, aki már húsz éve Londonban él, hogy: „God Save the Queen, Long Live the King!” (Isten óvja a királynőt, éljen a király! - a szerk.) És sírtunk. Nagyon-nagyon megrendítő volt. Azt mondtuk, itt állunk Londonban, és része vagyunk a történelemnek. Ezt soha nem felejthetjük el. 

hujber-ferenc
Fotó: Femina/Szabó Lolita

Hujber Feri azt mesélte, már csütörtökön hatalmas tömeg gyűlt össze a Buckingham-palota előtt, hogy leróják tiszteletüket. Szerinte az utolsó olyan ember ment el, akit az egész világ tisztelt és szeretett. Hetven évig méltón képviselt egy országot, a koronát úgy, hogy ő maga volt a korona, nem engedhetett magának semmit, ami bemocskolhatta vagy besározta volna.  

Én ezt a hölgyet mérhetetlenül tisztelem, és nagyon szeretem. Nekem minthogyha a nagymamám lett volna. 

Magyar műsorvezetők, akik külföldön kezdtek új életet

Gombos Edina 2002-ben a TV2-nél kezdett dolgozni, egészen 2015-ig láthattuk a csatorna produkcióiban. Hét évvel ezelőtt költözött családjával Floridába. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy él ma Gombos Edina és családja Amerikában, valamint összegyűjtöttük, kik azok az egykori tévések, akik szintén külföldön kezdtek új életet.

Gombos Edina 7 éve költözött Floridába: így él most a TV2 egykori műsorvezetője

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük