Stahl Judit férje Berlinben él: Csaba ezért lakik külföldön egy ideje

Stahl Judit és férje, Csaba 37 éve a magánéletben és a munkában is szövetségesek, kapcsolatukat a távolság sem kezdte ki.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Stahl Judit hosszú éveken át szerepelt a tévé képernyőjén: a Tények híradósaként ismerte meg az ország, majd miután 2002-ben otthagyta a TV2 hírműsorát, gasztrobirodalmat épített. Stahl konyhája néven tévéműsort indított, amit újság és számos receptkönyv követett. 

Műsort már nem készít, sem magazint, könyvkiadót vezet, és eltűnt a rivaldafényből, de nem bánja. Minden szempontból egy csendesebb időszak köszöntött be az 53 éves sztár életébe: egyedül van otthon, férje, Csaba Berlinben tölti a hétköznapjait, lányuk, Hanna pedig január óta Írországban él és tanul. 

Stahl Judit férje külföldön él

Müller Judith parfümkreátor azt vallotta, szerelemből nem szabad férjhez menni, a legjobb barátodhoz menj férjhez. Így vélekedik Stahl Judit is, aki erről Endrei Judit Korhatártalanul című műsorában beszélt. 

stahl-judit2
Fotó: YouTube/Korhatártalanul

- Én ezt nagyon keserű tapasztalatokkal tanultam meg. Alapvetően szövetségekben hiszek.

Hosszú távú szövetséget múló, pillanatnyi érzelmi állapotokra építeni szerintem nem lehet.

- Az csodálatos lehet, ha valakinek megadatik, hogy egy nagy szerelemből egy hosszú távú szövetség lesz, de ez szerintem a legritkább, és egy különleges kegy a sorstól vagy a Jóistentől. Nekem ez nem adatott meg, az viszont igen, hogy 16 évesen megismertem a leendő páromat. 

stahl-judit-endrei-judit
Fotó: YouTube/Korhatártalanul

- Akkor is azt gondoltam, hogy a világ legjobb embere, és most is azt gondolom, ő a legtisztességesebb ember a világon. 16 éves korunktól vagyunk együtt, 53 éves vagyok, tehát már a 37. éve. Mi már annyiszor elválhattunk volna!

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Amikor megismerkedtek, Stahl Judit azt mondta Csabának, egy dolgot tud ígérni, hogy nem lesz unalmas mellette a férfi élete. Az biztos, hogy a kapcsolatuk és házasságuk nem unalmas, és egyáltalán nem szokványos: a férfi a hétköznapjait Németország fővárosában tölti, de a szövetségüket ez nem befolyásolja. 

- Ez most nagyon érdekes, hogy ő hétközben Berlinben él. Az érdeklődése vonzotta oda. Lett egy lakásunk, és ott kezdett el élni. De azt mondják, a tartós házasságnak segít a távolság. Amikor Hanna Facetime-on telefonál Írországból, Csaba Berlinből, én Budapestről beszélek. Kicsit furcsa család vagyunk, hogy három ember három országban él, de ez az igazság. 

Dombóvári Vanda párja

Dombóvári Vanda olyan műsorokat vezetett az RTL Klubon, mint a Reggeli, a Dominónap, a MeneTrend, a TrendMánia vagy a KölyökKalauz. 2017-ben úgy döntött, tart egy kis szünetet, visszavonul a médiától, hogy többet lehessen együtt gyermekével. Gyulára költöztek a fővárosból, és új életet kezdtek. Itt talált rá tavaly a szerelem is. 

Dombóvári Vanda az RTL műsorvezetője volt: 47 évesen ebbe a férfiba szeretett bele

Dombóvári Vanda a kisfiának köszönheti élete legszebb szerelmi történetét és a lánykérést.

Elolvasom

Cover-fotó: YouTube/Korhatártalanul

Ezt is szeretjük