Palotás Petra az RTL Klub műsorvezetője volt: a 46 éves sztár Németországban ezzel foglalkozik
Palotás Petra évekkel ezelőtt külföldre költözött, kislánya is ott született.

palotas-petra-sajtoklub-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palotás Petra mindössze 19 éves volt, amikor 1994-ben egy fesztiválon kipróbálhatta magát műsorvezetőként. 1999-ben diplomázott, nem sokkal ezután került az RTL Klubhoz, itt vált országosan ismert és szeretett képernyőssé.

2006-ban beleszeretett egy német férfiba, Mirkóba, 2008-ban várandósan Németországba költözött, kislánya, Bora ott született. Eredetileg csupán egy évet maradtak volna külföldön, ám végül ott telepedtek le, Hamburg környékén élnek.  

Palotás Petra németországi élete

Palotás Petra hosszú időre eltűnt magyar rajongói szeme elől, csak 2018 őszén árulta el, hogy azért, mert egészségügyi gondjai voltak. Súlyos inzulinrezisztencia alakult ki nála, emiatt nagyon hirtelen hízott 60 kilóról 85 kilóra. 

Az egykori műsorvezetőt ez annyira megviselte lelkileg, hogy jó ideig nem kívánt nyilvánosan mutatkozni. Végül megtalálta a számára megfelelő gyógymódot, így ma már újra kiegyensúlyozott és boldog. 

- 60-ról 85 lettem. Az, aki hosszú évekig a képernyőn volt, reflektorfényben élt, ezt még nehezebben éli meg. Dietetikus orvossal konzultálva elkezdtem egy nagyon erős és hatékony fogyókúrát, az úgynevezett részidős böjtöt, aminek az a lényege, hogy nyolc órán keresztül ehetek normálisan kétszer-háromszor, utána viszont 16 órán keresztül semmiféle táplálékot nem vehetek magamhoz. Ekkor böjtöl a szervezet, ez jó hatással van nemcsak a fogyókúrára, hanem az inzulinrezisztenciát, a 2-es számú cukorbetegségemet is megállíthatja - mesélte a Best magazinnak 2018-ban. 

Palotás Petra a műsorvezetésnek búcsút mondott, évek óta írónőként éli az életét. Első regénye még 2001-ben jelent meg, majd 2010-ben jött a Papás-mamás, amit 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban is újabb kötet követett. Nagyobb kihagyás után, 2018-ban megjelent a hatodik könyve. Ma már 16 kötetes író, legutóbbi regénye, a Recepciós kisasszonyok 2021 szeptemberében került a könyvesboltok polcaira. 

A 46 éves sztár ezután egy ideig nem nagyon adott hírt magáról az Instagram-oldalán, majd egy hosszabb poszttal március elején megtörte a csendet. Ebben elárulta, jelenleg is dolgozik valamin, valamint a tetőtér felújítása is lefoglalja. A követők azonban annak örültek a legjobban, hogy azt írta, hamarosan hazalátogat Magyarországra. 

“Jövő héten egy szolnoki rendezvény meghívására pár napra Magyarországra repülök, ami nagy öröm számomra. Júniusra Pesten tervezek könyvbemutatót és a könyvhéten is dedikálok majd. Ha pedig minden a vágyaim szerint alakul, nyáron több vidéki városba is ellátogatok. Szeretettel üdvözöllek Benneteket” - írta Palotás Petra, aki március 13-án meg is érkezett Budapestre. 

Dombóvári Vanda egykor és ma

Dombóvári Vanda olyan műsorokat vezetett, mint a Reggeli, a Dominónap, a MeneTrend, a TrendMánia vagy a KölyökKalauz. 2013-ban kisfia született, aki a Gergő nevet kapta. Néhány évvel később, 2017-ben úgy döntött, tart egy kis szünetet, visszavonul a médiától, hogy többet lehessen együtt gyermekével. 2020-ban egy új szerelem is bekopogtatott az életébe, amit Gergőnek köszönhet.

Cover-fotó: RTL Klub/Satóklub

Ezt is szeretjük