Palotás Petra 25 kilót hízott - Az egykori műsorvezető ezért nem mutatkozott sokáig
Palotás Petra betegség miatt hízott nagyon sokat, de már megtalálta a gyógymódot.

palotas-petra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palotás Petra 16 évig szerepelt a képernyőn: már főiskolásként műsort vezetett, majd, miután lediplomázott, 1999-ben az RTL Klub műsorvezetője lett, ahol volt többek közt könnyűzenei, otthon- és utazási műsor háziasszonya is. Tíz éve nemcsak a tévézéssel hagyott fel, de az országot is elhagyta. 

2006 óta alkot egy párt a német Mirkóval, akivel 2014-ben össze is házasodtak. Kislányuk, Bora 2009-ben jött világra. Várandósan költözött Németországba, ahol eredetileg egy évet kívánt maradni, de ez időközben megváltozott. Élete legjobb döntésének tartja a házasságát, ugyanakkor aBest magazinnak azt is bevallotta, hogy az ő élete sem egyszerű: volt néhány nehéz éve, egy betegség miatt ugyanis 25 kilót hízott, ezért is nem mutatkozott a nagy nyilvánosság előtt az utóbbi években. 

Néhány évvel ezelőtt kiderült, hogy inzulinrezisztencia alakult ki nála, emiatt hízott sokat.

- 60-ról 85 lettem. Az, aki hosszú évekig a képernyőn volt, reflektorfényben élt, ezt még nehezebben éli meg. Dietetikus orvossal konzultálva elkezdtem egy nagyon erős és hatékony fogyókúrát, az úgynevezett részidős böjtöt, aminek az a lényege, hogy nyolc órán keresztül ehetek normálisan kétszer-háromszor, utána viszont 16 órán keresztül semmiféle táplálékot nem vehetek magamhoz. Ekkor böjtöl a szervezet, ez jó hatással van nemcsak a fogyókúrára, hanem az inzulinrezisztenciát, a 2-es számú cukorbetegségemet is megállíthatja - mesélte a hetilapnak. 

Az elmúlt években felszedett kilók miatt gátlásaim alakultak ki, többek közt ezért sem mutatkoztam a nagyközönség előtt. A folyamat szerencsére már visszafordult, és remélem, tavasszal újra a régi formámban leszek - mondta a 43 éves sztár. 

Palotás Petra az elmúlt tíz évben sem tétlenkedett, számos novellát és regényt írt. A Vénasszonyok nyara című új kötete novemberben kerül a boltok polcaira. Cukrászként is jól boldogul: eleinte csak a családnak és a barátoknak készített fondant tortákat, de idővel egyre több megrendelése érkezett. 

Egy másik érdekes hobbija is van, a kerámiafestés. Az elkészült alkotások alapján ebben is nagyon tehetséges, már a fondant figurák készítésekor is megmutatkozott, hogy remek kézügyességgel rendelkezik.  

Ezt is szeretjük