Balázsy Panna az RTL Klub műsorvezetője volt: 55 évesen így néz ki az egykori tévés
A korábban tévés és rádiós műsorvezetőként dolgozó Balázsy Panna lányai születése után vonult vissza.

balazsy-panna-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázsy Panna 1967. január 30-án született Budapesten. Az általános iskolát még Újlipótvárosban járta ki, a gimnáziumot viszont már az Amerikai Egyesült Államokban végezte el. Itt ment egyetemre is, a George Mason Egyetem spanyol-nemzetközi kapcsolatok szakán diplomázott. 

Már kislányként vonzotta a film és a tévé, az Iskolatévé több kisjátékfilmjében szerepelt, illetve szinkronszínészként is kipróbálta magát. Az USA-ból 1993-ban tért haza.

Balázsy Panna így néz ki most 

Műsorvezetői karrierjét a Danubius Rádiónál kezdte, majd a Juventushoz igazolt, dolgozott a Magyar Televíziónál, a Top TV-nél, a TV3-nál, az HBO-nál, majd az RTL Klubtól kapott lehetőséget. Hat évig vezette a Reggeli című műsort, de ő volt a Delelő és a Stella moziklub arca is.

 - Én megúsztam az érettségit, mert Amerikában jártam középiskolába, ahol nincs érettségi. A nagyobbik gyerekem idén érettségizett, csodálattal néztem, milyen keményen készült a vizsgákra. Tízéves koromban elhatároztam, hogy bemondónő leszek, ha ezt nézzük, teljesítettem a vágyam. Tizennyolc évesen nem tudtam, mi szeretnék igazából lenni, ezért elmentem egyetemre - mesélte az Életforma magazinnak adott interjújában a fiatal éveiről és karrierjéről 2021 nyarán. 

Balázsy Panna a kétezres évek elején férjhez ment, első kislánya, Natasa 2003-ban született, majd őt követte Liza 2007-ben. Ekkor eltűnt a képernyőről, később pedig már annyira nem is vágyott vissza. 

- Megérkezett az első gyerekem, és én azt választottam, hogy pár évig otthon maradok vele. Aztán jött a második, és én nem mentem vissza a tévébe, hanem elmentem rádiózni a Neo FM-hez. Úgy éreztem, hogy kicsit fajsúlyosabb dolgok felé fordulnék, a közéleti témák izgattak akkoriban. A Neonál megadatott mindez, de a rádió sajnos tönkrement. Akkor döntöttem el, hogy más irányba fordulok, visszalépek a szerepléstől - árulta el a lapnak. 

Az egykori képernyős végül a gyerekkönyvírásban találta meg önmagát, a Szandra és a 3. b-sorozat első része 2015-ben jelent meg, 2021-ben pedig már a 12. kötetet adták ki. 

Balázsy Panna az Instagram-oldalán közzétett fotói alapján szinte alig változott, 55 évesen az arcán látni ráncokat, a mosolya is a régi. Ő maga is úgy tartja, későn öregedő típus, nem aggasztja az idő múlása. 

- Lehet, hogy nem véletlen, hogy gyerekkönyveket írok. Belül néha gyerekes tudok lenni, én ennek örülök, mert ez tartja fenn a kíváncsiságot és az életszeretetet. Mostanában érzem, hogy kezdek felnőni. Ami az öregedést illeti, szerencsés vagyok, későn öregedő típus. Igyekszem karban tartani a testemet, vigyázok arra, hogy a nemkívánatos változások idejekorán ne következzenek be - tette még hozzá. 

Pokrivtsák Mónika egykor és ma

A Meri vagy nem meri? című vetélkedőről mindenkinek rögtön beugrik Pokrivtsák Mónika neve. Az egykori műsorvezető az RTL Klub indulásának évében, 1997-ben került a csatornához, ahol rögtön önálló show-t kapott. Több mint tíz évvel ezelőtt búcsút intett a rivaldafénynek és Magyarországnak is. Üzletember férjével Amerikába költözött, évek óta Floridában él, ahol légiutas-kísérőként helyezkedett el.

Cover-fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük