Lilu ezért lett rosszul a ValóVilág első adása előtt: „A pokol volt, amivel álmodom a mai napig”
A műsorvezető Kadarkai Endrének vallott arról, miért volt olyan borzalmas élmény a számára a reality első vele készült adása.

lilu-femina-reggeli-rtl-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovalcsik Ildikó, vagyis, ahogy a tévénézők ismerik, Lilu már évtizedek óta képernyőn van, és sikeresebbnél sikeresebb műsorokat vezet. Karrierjét a kilencvenes évek végén kezdte a Z+ (ma VIVA) zenetévénél, ő volt az Etalon, a Hazai pálya, a Mizújs? és a Premier Pláne háziasszonya. 

2003-ban óriási lehetőséget kapott, ő lehetett az RTL Klubon Stohl András mellett az akkor még milliós nézettségű ValóVilág harmadik évadának női műsorvezetője. Az első adás azonban olyan borzalmasan indult, hogy a mai napig kísérti.

Lilu kiborult a ValóVilág első adása előtt

Stohl András az első évadtól a negyedikig vezette a ValóVilágot, azonban gyakran szólították el színészi kötelességei a Nemzeti Színházba, így szükség volt egy háziasszonyra is. Az első és a második évadot Czifra Noémival, vagyis Nócival vitte, míg a harmadik szériában a műsorkészítők választása Lilura esett, aki azelőtt még soha nem vezetett olyan műsort, ami ennyire hosszú, illetve aminek élő közönsége van. 

Lilu a a ValóVilág negyedik és ötödik évadát Sebestyén Balázzsal vezette.
Lilu a a ValóVilág negyedik és ötödik évadát Sebestyén Balázzsal vezette.
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Lilu először akkor esett pánikba, amikor meglátta, hogy Stohl András percek alatt magol be egy több száz oldalas adásmenetet. Úgy érezte, ő erre soha nem lenne képes. A show előtt még Sebestyén Balázs is bement hozzá, hogy megvigasztalja, a műsorvezető ekkor már a vécékagyló felett görnyedt, annyira stresszes volt. 

- Reggel bementem, és olyan fizikai rosszullét fogott el, hogy nem tudom nektek azt elmondani. Lepróbáltuk, a világomat nem tudtam, olvastam. Látszott, hogy ebből nem lesz adás. Nagyjából három órával az adás előtt elkezdtem hányni, mert akkor már annyira rosszul voltam. Gregnek (a műsor egyik szerkesztője - a szerk.) térden állva könyörögtem, hogy kerítse elő Bucit. De Stohl András aznap a Nemzetiben játszott, ezért kellett a nagy adásokra egy csaj, aki tud élő műsort csinálni. Gondolták ők, hogy majd én leszek - mesélte élete egyik legkínosabb történetét Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorában. 

A VV hatodik és hetedik évadát Lilu Istenes Bencével vitte.
A VV hatodik és hetedik évadát Lilu Istenes Bencével vitte.
Fotó: Barsony Bence

- Elindult a főcím, mindenki tombolt. 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1, Lilcsu! És nem mentem ki. Greg a fülesemen keresztül dirigált, hogy "Lilcsu húzzál befelé, Lilcsu takarodjál be!" Akkor már nagyon csúnyán beszéltek, de én csak álltam, és képtelen voltam megmozdulni. Végül hátulról egyszer csak valaki belökött!

Az adás ezután sem ment gördülékenyen, az első pillanatokban a szőke sztár csak alig hallhatóan mutatkozott be, motyogott, annyira eluralkodott rajta a félelem. 

Pokol volt, amivel álmodom a mai napig! 

- vallotta be Kadarkainak Lilu, aki félperccel később hangosabban is köszöntötte a nézőket, és később nagyon belejött az élő show-kba, megszerette a ValóVilágot. Végül egészen a hetedik évadig ő volt a ValóVilág háziasszonya. A negyedik és ötödik évadban Sebestyén Balázs volt a társa, a hatodik és hetedik évadban pedig Istenes Bence. 

Így él most az egykori VV Ági

Kégl Ágit 21 éves korában, VV Ági néven a ValóVilág 2002 szeptemberében indult, legelső évadában ismerte meg az ország. A kedves, szép lány a valóságshow után újságíróként kezdett el dolgozni, több mint hét évvel ezelőtt akkori párjával és kisfiával Angliába költözött, ahol tovább űzte a hivatását, majd egy nagy, amerikai cég marketingmenedzsereként kezdett el dolgozni. 

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük