Varnus Xavér így él évek óta Kanadában: az 57 éves sztár egy szállodát is vett magának
Varnus Xavér korábban már megvásárolt az országban egy templomot és a hozzá tartozó parókiát is, azóta újabb különleges ingatlanra tett szert.

varnusxaver-reggeli-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varnus Xavér 1977 óta koncertezik, az orgonaművész eddigi élete során már több mint háromezer hangversenyt adott. 2007-ben kiadott lemeze egy év alatt négyszeres platinalemez lett, a 2008-as egy hónap alatt vált aranylemezzé. A zenész 2015-ben hagyta maga mögött Magyarországot, akkor Berlinben vett lakást.

2018-ban úgy döntött, Kanadában próbál szerencsét, hogy közelebb lehessen ott élő fiához, Danielhez és az unokájához. Ez végül nem jött össze teljesen, az ország másik végében, 1800 kilométerre tőlük egy templomot vásárolt lakóhelyéül. 

Varnus Xavér szállodája

Varnus Xavér teljesen beleszeretett a templomba és a hozzá tartozó paplakba, az ingatlant pedig Varnus Hallnak keresztelte. Egyfajta társadalmi gyűjtőhely lett belőle, minden délután öt órakor teát szolgálnak fel, beszélgetnek, ezután pedig a vendégeivel együtt átvonul a koncertterembe, ahol orgonál nekik 10-15 percet. Nem sokkal a templom megvásárlása után egy másik álmát is valóra tudta váltani, szállodatulajdonos is lett. 

Varnus Xavér 2011-ben még személyesen vendégeskedett a Reggeli című műsorban, legutóbb azonban már online kapcsolták.
Varnus Xavér 2011-ben még személyesen vendégeskedett a Reggeli című műsorban, legutóbb azonban már online kapcsolták.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Vásároltam egy gyönyörű templomot a hozzá tartozó parókiával együtt, de aztán körülbelül egy fél évre rá eladósorba került egy fantasztikus kis négyszobás, angol szálló két sarokkal arrébb. Nekem gyerekkorom óta az volt az álmom, hogyha majd öreg leszek, lesz egy kis négy-öt szobás angol szállóm. Reggelenként selyemköntösben ülök a reggelizőszobában, keretes újságot olvasok, és ahogy jönnek le a vendégek, mindenkivel pletykálok. Úgyhogy aztán megvettem ezt a kis szállodát is - mesélte az RTL Klub Reggeli című műsorában 2021 decemberében Varnus Xavér. 

Mivel a templom hatalmas méretei miatt nem túl meghitt, a zeneművész a 2021-es karácsonyt a szálloda egyik aprócska szobájában töltötte. Jobb volt így, hiszen a családjával amúgy sem lehetett volna együtt a világjárvány miatt elrendelt szigorú intézkedések következtében. Két fiával és édesanyjával végül virtuálisan, tableten keresztül kapcsolatot tartva költötték el az ünnepi menüt. Nem ez volt az első ilyen alkalom, már egy évvel korábban is csak erre volt lehetőségük a koronavírus miatt. 

Gombos Edina lánya már ilyen nagy

Gombos Edina és férje minden évben július 21-én leül egy pohár bor mellé nosztalgiázni. Fontos dátum ez számukra, hiszen 2022-ben már hét esztendeje lesz, hogy ezen a napon új fejezetet nyitottak az életükben, Amerikába költöztek. Lányuk Miranda már 13 éves, fiuk, Matteo pedig hatéves. 

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük