Sarka Kata dögös miniruhába bújt a szépségversenyre: rá figyelt mindenki a Miss World Hungary döntőjén

Sarka Kata csinos és dögös volt a 2021-es Miss World Hungary szépségverseny döntőjén, amit idén zárt körben rendeztek meg.

Sarka Kata a 2021-es Miss World Hungaryn
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarka Katát 2007-ben Budapest legszebb lányának választották, és még ugyanebben az évben Miss Universe Hungary szépségversenyen ő lett az első udvarhölgy.

Ma már 35 éves, háromgyerekes családanya, aki sikeres az üzleti életben is, Rogán Cecíliával ők a Miss World Hungary licensztulajdonosai. 

Sarka Kata a 2021-es Miss World Hungaryn

Idén a koronavírus-helyzet kedvezőtlen alakulása miatt rendhagyó módon, zárt körű estélyen választották meg Magyarország legszebb lányát október 29-én. A Miss World Hungary szakmai zsűrije négy fordulóban pontozta a döntősöket, a győztes a húszéves, nagykanizsai Tótpeti Lili lett.   

A Lóvasút Rendezvényközpontban megtartott döntő háziasszonya a 2014-es a Miss World Hungary szépségkirálynője, Kulcsár Edina volt, de azon természetesen Rogán Cecília és Sarka Kata is részt vett. Az utóbbi olyan csinos és dögös volt egyszerre, hogy amikor a színpadra állt, minden szem rászegeződött. 

Képes összeállításunkban nemcsak Sarka Kata ruháját, hanem Kulcsár Edina és Rogán Cecília szettjét is megnézheted, illetve láthatod a 2021-es Miss World Hungary győztesét. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ezt is szeretjük