Sánta Laci és Juliska házassága válságba került - 6 év után mindenkit váratlanul ért

Sánta Laci nem cáfolta, hogy házasságuk válságba került.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindenkit váratlanul ért ma reggel az a hír, miszerint hat év után válságba került Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska házassága. 

A 39 éves színész és a 28 éves táncművész kapcsolata harmonikusnak és boldognak tűnt, kívülről nem látszott, hogy gondjaik lennének. 

Sánta Laci és Juliska házassága válságban 

A Madách Színház Mamma Mia! című darab próbái alatt szerettek egymásba. A színész 2015 nyarán, a musical 100. előadásán, a színpadon kérte meg szerelme kezét. Annyira titokban tartotta tervét, hogy csak Szirtes Tamás igazgatót avatta be.

santa-laci-juliska
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

2016 januárjában házasodtak össze, Juliska nagy babapocakkal mondta ki az igent, az esküvőjükön ugyanis már várandós volt kisfiukkal. Lacika az év márciusában jött világra. Sánta Lacit és Juliskát a széles nagyközönség 2018-ban, a Nyerő Páros második évadában ismerte meg, és sokan a szívükbe zárták őket. 

- Nem cáfolom, hogy nem vagyunk együtt, de arról, hogy pontosan mi van most, Juliskát kell kérdezni - mondta a Blikknek Sánta Laci szakításuk hírére, de a lapnak a felesége sem mondott többet. 

A Nyerő Páros női versenyzői bikiniben

Nem mindennapi versenyen vehettek részt a Nyerő Páros női versenyzői az idei, negyedik évadban: a Pusztazámor Szépe címért indultak. Mindegyik hölgy nagy sikert aratott bikiniben és fürdőruhában, Dallos Bogi pedig szerintünk egyenesen mehetett volna egy divatbemutató kifutójára is. Képes összeállításunkban megnézheted a Nyerő Páros versenyzőit bikiniben és fürdőruhában.

Ezt is szeretjük