Sáfrány Emese megmutatta kisfiát: Nolen egyéves lett

Sáfrány Emese kisfiának első születésnapjáról posztolt. Ilyen volt Nolen zsúrja.

Sáfrány Emese kisfia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sáfrány Emese kisfia egyéves lett. A 33 éves híresség nagyon ügyel rá, hogy Nolent óvja a rivaldafénytől, a kisfiút nem sűrűn mutatja meg, ha mégis úgy dönt, olyan közös képet készít vele, amelyet szeretne megosztani az Instagramon, mindig úgy állítja be a kamerát, hogy az gyermekének háttal legyen, így az arca ne látszódjon.

Ugyan a csöppség első születésnapján is így tett, ezúttal sem láthattuk szemből, így is megállapítható, hogy Nolen nő, mint a gomba. A haja is egyre sűrűbb, sötét kis fürtjeivel igazi hajas baba.

Sáfrány Emese kisfia

A sztáranyuka biztosan örökre az emlékeiben őrzi fia első születésnapját. A nagy napról szóló bejegyzésben elárulta, sokkal jobban élvezte a zsúrt, mint a saját születésnapját valaha. Nem csoda, hogy így volt, az alaklomból igazi dzsungelhangulatot varázsolt a családi ház kertjébe: állatos lufikból készült falat állítottak fel, és egy óriási egyes jelezte, hány éves az ünnepelt. 

"Nolen 1 éves. Szinte hihetetlen, hogy egy éve ilyenkor még mennyire szokatlan volt az érzés, hogy anya vagyok, és ma pedig a kezemben van egy ekkora nagy fiú, aki minden percben boldoggá tesz és az életem legnagyobb kincse. Ma már nem kérdés számomra, hogy mit jelent anyának lenni… Egyszóval: MINDENT!" - osztotta meg a követőivel.

Rúzsa Magdi hármas ikrei

Rúzsa Magdi első fotója mindhárom babájával: a közösségi oldalára tett ki olyan felvételt, amin törökülésben ülve mindhárom csemetéjét az ölében fogja. 

Rúzsa Magdi először mindhárom babájával egy fotón: már 4 hónaposak az ikrek

Rúzsa Magdi először posztolt olyan képet, amin láthatóak a hármas ikrei.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük