Hajdú Péter először mutatta meg kisfia arcát: az egy hónapos Dominikkal a karjában posztolt fotót
Hajdú Péter kisfia február 14-én jött a világra. A műsorvezető napra pontosan egy hónappal később mutatta meg először Dominikot.

hajdú-péter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter és kedvese, Láng Eszter a 2022-es év Valentin-napját sosem fogják elfelejteni: ekkor született meg első közös gyermekük, aki a Dominik keresztnevet kapta. 

A kisfiú 51 centisen 3360 grammal, programozott császármetszéssel jött a világra. Erre azért volt szükség, mert Eszternek korábban volt egy méhen kívüli terhessége

Hajdú Péter kisfia, Dominik

A büszke apuka napra pontosan egy hónaposan mutatta meg először a tündéri csöppség arcát az Instagram-oldalán. Imádni való apa-fia fotót osztott meg március 14-én, amely alatt pillanatok alatt elkezdtek sorakozni a gratulációk. 

A hírességek sem hagyhatták szó nélkül a tündéri képet: Köllő Babett annyit fűzött hozzá, hogy a gyermek a legnagyobb boldogság, Tornóczky Anita pedig megjegyezte, sokat nőtt azóta, hogy utoljára látta. 

Eszter is kommentelt a poszt mellé. Megkérdezte a követőket, szerintük melyikükre hasonlít inkább a kisfiuk. Akadtak, akik az édesanyja vonásait vélték felfedezni az arcán, mások a műsorvezető két nagyobb gyermekét, Noncsit és Dávidkát látják benne.

A cikk az ajánló után folytatódik

A legtöbben azonban úgy vélekednek, Dominik tiszta apja. Többen írták, hogy a tekintete, szemformája az, ami leginkább olyan, mint a műsorvezetőé. 

Hajdú Péter rutinos apukaként veszi ki a részét a babázásból. Mivel van gyakorlata, lazábban szülő, mint a párja, aki egyelőre, mint minden újdonsült anyuka, aggodalommal figyeli kisbabája minden egyes rezdülését.

A tévés számára nagyon fontos volt, hogy már akkor is meglegyen az apa-fia kapcsolat, amikor Dominik még Eszter pocakjában volt. Orvosa tanácsára rengeteget beszélt a kicsihez.

- És már most látom, hogy megismeri a hangomat kicsit. Ha megszólalok, valóban megnyugszik, de van, hogy meg is szorítja közben az ujjamat - árulta el a Hot! magazinnak.

Lovas Rozi kislányának első fotója

Lovas Rozi február 9-én a kilencedik hónapban egy babapocakos fotót posztolt magáról, február 25-én pedig a férje egy tündéri anya-baba fotóval jelentette be, hogy február 24-én megszületett a kislányuk, Izabella Mária.

Cover-fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Ezt is szeretjük