Rúzsa Magdi ikrei ma félévesek: új fotójukon mindhárman a játszószőnyegen heverésznek

Rúzsa Magdi hármasikrei már hat hónaposak, friss fotójukon a játszószőnyegen hasalnak.

ruzsa-magdi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rohan az idő, Rúzsa Magdi hármasikrei már félévesek. A terhesség 34. hetében, február elsején születtek, a kórházból három héttel később mehettek haza.

Azóta szépen gyarapodnak, az énekesnő tavasszal azt mondta, már csak a súlyuk miatt sem bírja el egyszerre az ölében mindhárom gyermekét. Erre nincs is szükség, a férjén kívül is van segítsége, már a várandósság alatt úgy készültek, hogy ketten nem lesznek elegen a babák ellátásához. 

Rúzsa Magdi gyerekei félévesek

A 36 éves sztár legutóbbi posztjában mindhárom babáját megmutatta: Keve, Lujza és Zalán egy játszószőnyegen heverésznek. „Imádom, hogy már ekkorák és izegnek-mozognak, hahotáznak” - osztotta meg a követőivel.

A hat hónapos gyerkőcök hason fekszenek, a kommentelők megjegyezték, már szépen tartják a kis fejüket. Volt, aki azt tippelgette, melyik lehet az énekesnő egy szem kislánya: a bal oldali baba tengeralattjáró-mintás rugdalózót visel, a középsőt teljesen fehérbe öltöztették, míg a jobb oldali csíkos nadrágban és virágokkal díszített rugdalózóban hasal. 

Rúzsa Magdi először és legutóbb május végén tett ki egy olyan képet, amin mindhárom gyermeke látható.

Spáh ikrek

Ki ne emlékezne a Spáh ikrekre? A ’90-es évek népszerű sorozata, az 1991 és 1999 között futott Família Kft. gyerekszereplői voltak, Spáh Dávid és Spáh Károly alakította a csibész Szép Misit és Ricsit. Mára felnőttek, elmúltak negyvenévesek, és tíz éve közös filmes céget vezetnek.  

Cover-fotó: Instagram/Rúzsa Magdi

Ezt is szeretjük