Ada ikerfiai helyes tinédzserek: Bence és Bálint már 16 évesek

Ada ikerfia 2022. január 9-én már 16 szál gyertyát fújtak el a születésnapi tortájukról.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ada 2006-ban adott életet ikerfiainak. Bence és Bálint Bánszki Lászlóval kötött házasságából születtek. A fiúk már nem azok a cuki gyerkőcök, ahogy annak idején megismerte őket a közönség, helyes, magas tinédzserek lettek.

Pintér Adriennt a VIVA TV műsorvezetőjeként ismerte meg az ország 2003-ban. Az, hogy felvették a csatornához, nem csak hírnevet hozott a számára, találkozott fiai édesapjával, akit a közönség Timó néven ismert meg.

Ada ikerfiai, Bence és Bálint

2005-ben házasodtak össze, a tévés egy évvel később januárban adott életet ikergyermekeiknek. Ada, Bence és Bálint immár Németországban laknak a sztáranyuka második férjével, Mátéval. 

Családjuk 2021 májusában bővült öttagúra, ekkor jött a világra Ada legkisebb gyermeke, Freya.

Ada igazi laza anyukának tartja magát, de azért nála is vannak szabályok. Szerencsére a szigorú arcát nem sokszor kell elővennie, hiszen fiai igazi mintatinik.

- Szerencsére nincsenek elborult ötleteik, és a bulik sem vonzzák annyira őket. Máshogy alakult a tinédzserkoruk a vírushelyzet miatt. Nem tipikus kamaszok. Viszont nyitottak, jó fejek - mesélte a büszke édesanya a Hot! magazinnak.

Ada és ikerfiai 2015-ben szerepeltek együtt a Szelfi című realityben.
Ada és ikerfiai 2015-ben szerepeltek együtt a Szelfi című realityben.
Fotó: RTL II/Szelfi

Bence és Bálint otthon is nagyon segítőkészek, és a kishúguk körüli teendőkből is kiveszik a részüket. Például boldogan szálltak be Freya első szülinapi bulijának megszervezésébe.

A família imád utazni, a világjárvány után régi álomnyaralásukat váltották valóra: Mexikóba és New Yorkba is ellátogattak együtt. 

- A fiúk tinédzserek, szóval túl sok hűhót nem vártam tőlük, de ők is nagyon élvezték, főleg a New York History Museum és a cenote barlangtavak tetszettek nekik. Amikor az én kedvemért jártuk végig a kedvenc sorozataim, a Jóbarátok és a Szex és New York helyszíneit, persze azt mondták, hogy tök ciki vagyok.

Demcsák Zsuzsa lánya

Demcsák Zsuzsa évtizedek óta az ország egyik legismertebb műsorvezetője, aki két gyermek édesanyja. Benedeket és Tamarát óvja a nagy nyilvánosságtól. 2022 anyák napján kivételt tett, és a fiával és lányával közös képet posztolt ki az Instagram-oldalára, amin látszik, hogy a nyáron 16. születésnapját ünneplő tinédzser lány az anyja szépségét örökölte. 

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük