Szulák Andrea lánya 15 éves lett: Rozina cuki gyerekből gyönyörű tinivé vált
Szulák Andrea életében az egyik legfontosabb dátum április 26-a, lánya születésének napja.

szulák-andrea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy édesanya számára nincs különlegesebb nap gyermeke születésénél. Szulák Andrea életében is az egyik legfontosabb dátum 2007. április 26-a, ekkor adott életet lányának.

Ilyenkor a közösségi médiában sem felejti el felköszönteni Rozinát: 15. születésnapján gyerekkori fotókkal tudatta a követőivel, hogy gyermeke egy évvel idősebb lett.

Szulák Andrea lányának születésnapja

A három felvétel különböző korszakaiban örökítette meg Rozinát, totyogóként, cuki kislányként és szép kiskamaszként láthatjuk édesanyja karjaiban. A bejegyzés jobb oldalán látható nyílra kattintva nézheted meg a felvételeket.

"Mindenségem! Adjon a Jóisten annyi örömöt, szeretetet, egészséget, amennyit csak bír!" - írta a színésznő az ünnepi poszthoz.

Rozina mára cuki kislányból gyönyörű tinédzser lett. Bár ritkaságnak számít, hogy édesanyja friss fotót posztoljon kettejükről, ha mégis megteszi, egy-két kommentelő mindig akad, aki említést tesz a szépségéről. 

Bár megjelenése alapján egyértelműen a színpadra született, Szulák Andrea nem tartja valószínűnek, hogy gyermeke a nyomdokaiba lépjen, hiszen lányában nincs meg az a fajta exhibicionizmus, ami őt jellemezte annak idején.

A színésznő igyekszik minden percet megbecsülni, amit a lányával tölthet. Tudja, Rozina szép lassan elkezd önállósodni, és egyszer, a nem olyan távoli jövőben kirepül a családi fészekből.

szulák andrea batch
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

- Rozina most van abban a korban, hogy még megfelelő társa vagyok neki. Pár év, és már nem arra fog vágyni, hogy velem töltse minden idejét. Ezeket az éveket vagy talán napokat, perceket viszont szeretném minél tartalmasabban tölteni vele - árulta el a Story magazinnak 2022 márciusában.

Farkasházi Réka nagylánya, Rebeka

A 44 éves családanya, Farkasházi Réka hálát ad a sorsnak, hogy olyan férj van mellette, akivel évtizedek óta egységet alkotnak. Sárközy Bencével az óvodában ismerték meg egymást, 17 éves koruk óta alkotnak egy párt. Házasságuk gyümölcse három gyermekük, Benjamin 2004-ben, Rebeka 2009-ben, Tamara 2018-ban jött a világra.

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük