Farkasházi Réka nagyobbik lánya az anyja szépségét örökölte: Rebeka kiköpött olyan, mint a színésznő
Farkasházi Réka gyönyörű címlapon mosolygott együtt mindhárom gyermekével.

farkasházi-réka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Farkasházi Réka kincsként óvja szeretteit a munkájából adódó nyilvánosságtól, épp ezért számít ritkaságnak, ha igent mond egy szereplésre velük. Most kivételt tett, gyönyörű címlapon mosolygott együtt három gyermekével.

A közös képen nem csupán az szembetűnő, milyen nagyot nőttek a gyerekei. Képtelenség nem észrevenni, hogy nagyobbik lánya mennyire hasonlít rá.

 Farkasházi Réka lánya ennyire hasonlít

Rebeka örökölte a színésznő szépségét, bájosan öleli hátulról az anyukáját. A család legkisebb tagja, Tamara huncutul vigyorog a kamerába, míg Farkasházi Réka egy szem fia, Benjamin élete hölgyei fölé magasodik az imádni való képen.

A 44 éves családanya egy nagy csodának tartja az életet: minden apró dologban képes varázslatot felfedezni, és hálát ad a sorsnak, hogy olyan férj van mellette, akivel évtizedek óta egységet alkotnak. Sárközy Bencével az óvodában ismerték meg egymást, 17 éves koruk óta alkotnak egy párt. Házasságuk gyümölcse három gyermekük, Benjamin 2004-ben, Rebeka 2009-ben, Tamara 2018-ban jött a világra.

A cikk az ajánló után folytatódik

A családi felvétel azt is megmutatja, Benjamin már kész férfi, aki lassan felnőttkorba lép. A helyes fiatalember még otthon lakik, és anyukája szerint egyelőre élvezi a családi fészek biztonságát.

- Már amennyit otthon van, mert elég sokat edz. Úgy tervezzük, hogy ha felveszik az egyetemre, akkor elkezdi az önálló életet, még ha ez nekem nehéz is lesz. Mi a férjemmel 18 éves korunkban elmentünk otthonról, és szerintem ez a legjobb, ami egy gyerekkel történhet - mesélte a Keresztanyu sztárja a Nők Lapja interjújában.

Farkasházi Réka a második évadtól csatlakozott a Keresztanyu szereplőgárdájához. Mírát formálja meg a sorozatban.
Farkasházi Réka a második évadtól csatlakozott a Keresztanyu szereplőgárdájához. Mírát formálja meg a sorozatban.
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Nagyon fontos számára az összetartás. Bár élvezi a pezsgést, a munkájából adódó pörgős hétköznapokat, nem tud elképzelni jobbat, mint egy hosszú nap után hazaérni. Minden alkalommal együtt esznek, olyankor szépen megterítenek, és a telefonok sincsenek elöl.

- Minden hétvégén együtt eszünk. Nyolcfős az asztalunk, de sosem elég, mert mindig csatlakozik hozzánk valaki. Néha majd’ összeesünk a férjemmel a fáradtságtól vasárnap délutánra, de a következő hétvégén ugyanúgy akarjuk csinálni.

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita lánya

Miután kiderült, hogy a Barátok közt két szereplője, a Balassa Imrét játszó Kinizsi Ottó és Szilágyi Andrea alakítója, Deutsch Anita egy párt alkotnak, sokan a közöttük lévő nyolc év korkülönbség miatt úgy vélték, szerelmük tiszavirág-életű lesz. A két sorozatsztár fittyet hányt a kapcsolatukat kritizálókra. 2004-ben összeházasodtak, és azóta is a legnagyobb harmóniában élnek. Házasságukból két szép lány született: Emma 2005-ben, Hanni 2010-ben jött a világra.

Cover-fotó: YouTube/Családvarázs

Ezt is szeretjük