Kiszel Tünde ezüstben, lánya arany miniruhában csillogott: a 20 éves Donatella páratlan szépség

Kiszel Tünde és Hunyadi Donatella esküvőre voltak hivatalosak, ilyen szép ruhákban ment az anya-lánya páros.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elég csak végigpörgetnünk Kiszel Tünde Instagramján ahhoz, hogy tudjuk, lányával különleges kapocs fűzi össze. Bár Hunyadi Donatella már betöltötte 20. életévét, és fiatal nőként építi a karrierjét a zene és a divat világában, közös fotóik alapján rengeteg időt tölt az édesanyjával.

Április első hétvégéjén is együtt ünnepeltek, egy esküvőre voltak hivatalosak. A lagzin felvétel is készült az anya-lánya párosról: a 62 éves híresség büszkén ölelte Donatellát.

Kiszel Tünde és Hunyadi Donatella

Nem csak a kettejük közti szeretet sugárzott róluk. Az Instagramon közzétett képen azt is megcsodálhatták a követőik, milyen szép ruhakölteményekben pompáztak. 

Mindketten a ragyogás mellett tették le a voksukat: Kiszel Tünde ezüstbe burkolózott, a Gold Rose collection csillogó darabjában partizott, míg lánya választása a divatház arany minijére esett. A flitterekkel borított, oldalt felvágott ruhaköltemény kihangsúlyozta Donatella modellalakját.

A kommentelők nem fukarkodtak a dicsérő megjegyzésekkel. Sokan írták nekik, mennyire csinosak, és akadt olyan is, aki gratulált a műsorvezetőnek azért, hogy ilyen gyönyörű lánya van. Nem véletlen, hogy Kiszel Tünde szinte minden interjújában elmondja, mennyire büszke egyetlen gyermekére. Donatella amellett, hogy főiskolára jár, ahol klasszikus éneket tanul, egyre sikeresebb a divatszakmában. 

2021 nyarán szerződött Kajdi Csaba Visage Models Hungary nevű modellügynökséghez. Jó pár ismert divatház felkérte már, hogy dolgozzon együtt velük. Például végiglejtett Zoób Kati divattervező kifutóján a 2021-es Fashion Nighton, illetve a Sugarbird márka kampányaiban is láthattuk. 

A magazinfotózások is megtalálják. 2020 májusában az egyik modellfotójával felkerült az olasz Vogue internetes oldalára, 2022 januárjában pedig a VIGOUR Magazine hasábjain tündökölt.

Sarka Kata és lánya a Glamour-gálán

Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen gyönyörű anya-lánya fotó készült Sarka Katáról és Noncsiról a Glamour Women of the Year-gálán, illetve további fotókon láthatod a 35 éves hírességet.

Ezt is szeretjük