Liptai Claudia lánya karcsú, magas modellé vált: Gesztesi Panka exkluzív képeken

Gesztesi Panka a Sugarbird csapatával egy rendkívüli utazással egybekötött kampányfotózáson vett részt.

liptai-claudia-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya az évek során cuki, göndör fürtös kislányból gyönyörű tinivé változott. Kicsi korában kezdett sportaerobikra járni, nemzetközi versenyeken is részt vett, majd elkezdett érdeklődni a szépségipar iránt. 

A magas, karcsú, gyönyörű tinilányt több márka is modelljének kérte fel, 2021 szilveszterekor az édesanyja NőComment! című műsorában mutatott be egy meseszép, aranyszínű estélyit

Gesztesi Panka a Sugarbird modellje az új kampányban is

Gesztesi Panka 2020-ban a Sugarbird loves Frida Kahlo-kollekciójának, illetve a Disney-kollekciójuk Bambi-kampányának is az egyik modellje volt, 2021 őszén pedig a Soft&Shape kollekció kreációiban láthattuk. A magyar divatmárka és a 15 éves lány együttműködése 2022-ben is folytatódik. 

Gesztesi Panka és Schobert Lara, aki szintén évek óta a márka egyik fiatal arca, a Sugarbird csapatával egy rendkívüli utazással egybekötött kampányfotózáson vett részt. Ennek anyagából exkluzív mutathatunk néhányat.  

A várva várt kollekció a jövő héten, 2022. január 19-én debütál. Az autentikus és izgalmas erdélyi utazás részletei, valamint a teljes fotósorozat hamarosan teljes egészében elérhető lesz a Sugarbird ház oldalán.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük