Szulák Andrea lánya csodaszép tini: Rozina nem lép édesanyja nyomdokaiba
Szulák Andrea tinilánya 2022 áprilisában lesz 15 éves. Rozina egyre közelebb ér a pályaválasztás időszakához.

szulák-andrea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andreáról sokan tudják, édesanyja egyedül nevelte fel. A művészetek szeretete anyáról lányára szállt, hiszen az asszony hajdanán énekléssel kereste a kenyerét. Ám gyermeke születése után befejezettnek nyilvánította a karrierjét.

Az 58 éves színésznő bár eleinte még nem érezte magában a bátorságot arra, hogy elinduljon a hírnévhez vezető úton, mindig tudta, hogy ő is a zenével szeretne foglalkozni. Sokáig énektanárnőként gondolt magára, de a sors végül a színpad felé sodorta.

Szulák Andrea és tinilánya

Óvodás volt, amikor a szomszédjukban lévő Erkel Színházból átjöttek hozzájuk, és kiválasztották statisztálni, azóta énekesnőként, műsorvezetőként és számtalan darabban is bizonyította tehetségét. Van még egy fontos szerep az életében, szerető édesanyja lányának, Rozinának.

A gyönyörű tini 2022 áprilisában már 15 szál gyertyát fújhat el a születésnapi tortájáról, ez pedig azt jelenti, hogy egyre közelebb van a pályaválasztás időszakához. Felmerül a kérdés, vajon három generáción át öröklődött-e a művészi véna a családjukban.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Még kicsiként járt Földessy Margit Színitanodájába. Akkoriban kissé szorongó alkat volt, így nagyon jót tett neki, mert ott kinyílt. De nincs meg benne az a fajta exhibicionizmus, ami bennem megvolt az ő korában - fejtette ki az édesanya a Story magazin interjújában.

Rozina egyelőre még nem döntötte el, mi szeretne lenni. Angol-spanyol kéttannyelvű gimnáziumba jár, és érdekli a sminkszakma. Belekóstolt a hangszertanulásba is, ám csak egy ideig járt zongoraórákra, végül kiíratta magát.

Szulák Andrea egy cseppet sem bánja, hogy lánya nem lép a nyomdokaiba, sosem az volt a célja, hogy Rozinát a saját tükörképére nevelje.

- Amikor megszületett, úgy döntöttem, hogy mindig egyfajta érdeklődésétlapot fogok elé teríteni, amiből választhat (…) Az volt a megállapodásunk, hogy bármit választ, azt egy évig csinálnia kell. Azóta is bátran kísérletezhet, és amíg lélegzem, ez így is lesz. 

Nem akarom, hogy a klónom legyen. Legyen olyan, mint saját maga, és nem olyan, mint anya pici leágazódása.

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita lánya

Miután kiderült, hogy a Barátok közt két szereplője, a Balassa Imrét játszó Kinizsi Ottó és Szilágyi Andrea alakítója, Deutsch Anita egy párt alkotnak, sokan a közöttük lévő nyolc év korkülönbség miatt úgy vélték, szerelmük tiszavirág-életű lesz. A két sorozatsztár fittyet hányt a kapcsolatukat kritizálókra. 2004-ben összeházasodtak, és azóta is a legnagyobb harmóniában élnek. Házasságukból két szép lány született: Emma 2005-ben, Hanni 2010-ben jött a világra.

Cover-fotó: Life TV

Ezt is szeretjük