Stahl Judit és 16 éves lánya: a ritkán látott Hanna ilyen szép tini lett
Stahl Judit 36 évesen, 2004-ben szilveszterkor adott életet Hannának, aki mára gyönyörű és tehetséges tinédzserré érett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stahl Juditot éveken át láthattuk a Tények és a Jó estét, Magyarország! műsorvezetőjeként. 2002-ben intett búcsút a híradózásnak, hogy egy teljesen más oldalát mutassa meg a nézőknek: főzőműsort indított, és könyvkiadót alapított.

Szakácskönyveivel hatalmas sikert aratott, ám mégsem a szakmai érdemeire a legbüszkébb, élete fő művének a ma már 16 esztendős lányát tartja.

Stahl Judit és ritkán látott lánya

Hannát 2004-ben szilveszterkor, 36 évesen hozta a világra. Bár kislányként sokszor láthattuk az édesanyja mellett szorgoskodni a konyhában, az utóbbi években csak nagyon ritkán állt kamera elé. A Best magazinnal kivételt tett, gyönyörű anya-lánya címlapfotón mutatta meg magát.

A fotózáshoz készült interjúban Stahl Judit elárulta, élete nagy hibájának tartja, hogy nem született több gyereke. Mivel viszonylag későn szült, nem fért volna bele több, pedig imádja a lurkókat.

- Azt szoktam mondani, hogy Hannával viszont megnyertem a lottóötöst. Szuper jó fej, nagyon okos, isteni a humora, jókat lehet vele nevetni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az immár szép tinivé érett Hannáról hamar kiderült, megvan benne a művészi véna, 14 éves koráig a Madách tánciskolába járt. Nem volt egyszerű ezt összehangolnia az iskolai kötelezettségekkel, de talpraesett lány lévén könnyen vette az akadályokat.

- Iskola után próbák, este előadás, gyakran éjjel értem haza, na és azért tanulni is kellett valamikor. Imádtam ezt az életformát, de jött a gimnázium, és döntenem kellett, hogyan tovább. A tanulást választottam, de a színház megmarad örök szerelemnek, olyannyira, hogy nyáron vidéken dolgoztam is színházban - ezt már Hanna újságolta el a lapnak.

Anyára és lányára hamarosan nagy próbatétel vár, fél évre el kell szakadniuk egymástól, mert Hanna Írországban folytatja az iskolai tanulmányait. Azért döntött Dublin mellett, mert mindig fontos volt számára, hogy jól beszéljen és olvasson angolul, és nagyon szeretne világot látni.

Bár még le sem érettségizett, már a jövőre nézve is rengeteg terve van. Elsősorban a színházi világ vonzza, de más lehetőségeket sem zár ki.

- Lehet, ha nagy leszek, rendező és producer leszek, de szeretek főzni is, szakács is szívesen lennék, érdekel a pszichológia és a jog, azon belül is a gyerekjog.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2005 nyarán házasodtak össze, kislányuk 2007-ben jött a világra. A színésznőnek első házasságából egy fia született, Marci 13 évig apának szólította Bereczkit, és apaként is tekintett rá. Bereczki Zora 14 éves lett, édesanyja december 7-én posztolt egy szülinapos fotót vele. 

Ezt is szeretjük