Rubint Rella kitálalt - Ezért bántották sokat Réka miatt

Rubint Rella bevallotta, hogy sokan támadják őt, még terapeutához is fordult miatta.

Rubint Rella vallomás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rubint Réka unokahúga, a 20 éves Rubint Rella az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert. Instagram-oldalát több mint 103 ezer ember követi. Rékához hasonlóan neki is a fitnesz és a sport felé húzott a szíve: gyerekként 9 éven keresztül versenyszerűen kézilabdázott, ma pedig már rendszeresen tart aerobikedzéseket, emellett Youtube-csatornáján olyan recepteket és tippeket mutat, amelyek az egészséges táplálkozással kapcsolatosak. Azonban a hirtelen jött népszerűség árnyoldalát Rella is megtapasztalta, erről mesélt Dallos Bogi 7kor nálam! című műsorában.

Sokan bántották a közösségi oldalakon

Rubint Rellára egyre többen figyeltek fel, Rékával is sűrűbben jelent meg közösen, így az Instagramon a követőtábora is egyre nagyobb lett. Ennek hatására Rella kedvet kapott ahhoz, hogy életmódtanácsokat adjon a követőinek, ráadásul azt vette észre, hogy erre igény is van. Ez az út pedig nagyon megtetszett Rellának, azonban nem mindenki fogadta jó szájízzel azt, hogy Rubint Réka nyomdokaiba lépett.

Rubint Rella és Dallos Bogi.
Rubint Rella és Dallos Bogi.
Fotó: Dallos Bogi

- A fiatalabb korosztály nyitott mindenre, de van az idősebb korosztály, akik kritizálnak - mesélte a lány, aki nagyon sok bántó kommentet kapott, ezekre még példákat is mondott.

- Én így a semmiből nem értek hozzá! Ki vagyok én? Mit akarok itt? A Réka hátán akarok felkapaszkodni. Pedig semmi alapja nem volt ezeknek. Az elején visszaírtam a kommentekre, de aztán bezárkóztam, megviselt. Akkor nagyon sokat kellett velem lelkizni, légzésterapeutához jártam, hogy ezeket átbeszéljük.

A 20 éves lányt nagyon megviselték a támadások, előfordult, hogy futás közben sírta el magát. Nem tudta eleinte a sok támadást feldolgozni, ráadásul nem is érti, hogy miért bántották annyian, amikor nem is ártott senkinek sem. Rella leszögezte, hogy sosem volt célja, hogy sztár legyen, egyszerűen csak a sporttal és az életmódtanácsadással szeretett volna foglalkozni.

Schobert Lara kiköpött Rubint Réka

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy Schobert Lara mennyire hasonlít az anyukájára. Rubint Réka 14 éves lánya gyönyörű tinédzserré cseperedett.

Schobert Lara bikinis fotót posztolt - Ezen is kiköpött Rubint Réka

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük