Rubint Rékának párja volt, amikor beleszeretett Norbiba - Így jöttek össze mégis

Rubint Réka először azt gondolta, hogy Norbi csak csajozni akar.

rubint-reka-cover-1

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rubint Réka 1999-ben került először kapcsolatba Schobert Norbival, amikor Norbi a készülő fitnesz-videokazettájára válogatott embereket. Réka is jelentkezett akkor a válogatásra, ám, mivel több munkahelye is volt, és nagyon sokat kellett dolgoznia, végül mégsem ment el a próbákra.

Két évvel később kerültek aztán közel egymáshoz, miután Rékát felkérték egy Siófokon tartandó nyílt aerobikóra megtartására. A tornaóra azonban nem indult valami könnyen, Réka mégis feltalálta magát, és nemcsak a közönséget, de Norbit is lenyűgözte, aki rögtön kiszemelte magának a főiskolás lányt.

- A végén több százan lettek a színpad előtt. Maga volt a csoda. Hatalmas sikere lett az órának, futkosott a hideg a hátamon. Norbi meglepődött a hangulaton. Utólag elmondta, hogy azonnal megfordult a fejében, hogy ez a lány vagy mellette, az ő menedzselése mellett csinálja a további pályafutását, vagy sehogy. Egyből beazonosított, hogy én voltam az, aki két éve nem mentem el a próbákra - mesélte Réka az Egyedül nem megy, avagy minden sikeres férfi mögött egy nő áll című interjúkötetben.

Rubint Réka így nézett ki a plasztikai műtétje előtt - Rá se ismerni

Nézegess képeket!

Elolvasom

Norbi ezek után elhatározta, hogy egy videokazettát szeretne Rékával készíteni, ám ő sorra lemondta az előre megbeszélt találkozókat. 

- Akkoriban nekem Norbi semmit nem jelentett, hiszen el voltam foglalva a saját munkámmal. Fogalmam sem volt róla, hogy ki is ő valójában. Norbi felkérését csupán egynek tartottam a sok közül, és, hogy őszinte legyek, talán fel sem fogtam a jelentőségét. Azt gondoltam, hogy biztos csajozni akar, miért pont én kellenék abba a videóba - idézte fel emlékeit Réka, aki aztán végül mégis elment Norbival egy gyerekeknek szervezett roadshow-ra.

- Az együtt töltött három nap alatt bebizonyosodott, hogy nagyon nagy közöttünk az összhang. Mivel nekem akkoriban volt barátom, Norbi nem érdekelt komolyan. Azt vettük észre, hogy remekül érezzük magunkat együtt, és azt éreztem, hogy még annyi mindent nem mondtunk el egymásnak. Amikor eszembe jutott még valami, este sms-t írtam neki. Közben persze világossá vált előttem, hogy Norbi az üzleten kívül mást is akar tőlem - mondta.

Réka amiatt is aggódott, hogy Norbi akkoriban nagy nőcsábász hírében állt, emiatt aztán mindenki lebeszélte arról, hogy az ő barátnője legyen. 

-  Akkoriban mindenki azt tanácsolta, hogy messziről kerüljem el Norbit, mert a nők terén szereti a változatosságot, és sűrűn váltogatja a partnereit. Persze emiatt fenntartásaim voltak, és az akkori párom is ott volt még. Mindenképpen tiszta lapokkal akartam játszani, így döntenem kellett a két fiú között - mesélte Réka, aki végül Norbit választotta.

Rubint Réka lánya elképesztően megnőtt - Larát már összekeverik az anyjával

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Korábban megígértem Norbinak, hogy vele fogom megünnepelni a névnapomat, de sajnos nem így alakult. Egy szórakozóhelyen voltam a barátaimmal, ahol egész este a mosdóban ülve sms-eztem vele. Mindketten vágytunk egymásra, és Norbi így fogalmazott: "Ha ott vagy, miért vagy itt, ha pedig nem vagy itt, akkor miért vagy ott?" Elhatároztam, ha csak egy napig is tart a kapcsolatunk, azt sem bánom, de nélküle nem bírom tovább. A következő reggelen felkerekedtem, és meg sem álltam Norbi házáig. Addigra egyértelművé vált számomra, hogy vele szeretném folytatni. Tulajdonképpen ettől a naptól, 2001. november 11-től vagyunk egy pár - idézte fel emlékeit.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük