Nem találod ki, melyik sztár volt Schobert Norbi fiatalkori szerelme
Schobert Norbi a Micsoda Nők!-ben árulta el, kibe volt fiatalon szerelmes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fiatalkori szerelmekről beszélgettek a Micsoda Nők! vendégei, Mádai Vivien, Dér Heni és Stohl Luca, illetve az est férfi sztárvendége, Schobert Norbi. Kiderült, hogy Vivi és Heni is hordták annak idején a nyakláncukon egy kettétört szív egyik felét, de a barátjuk cikinek tartotta, a srácok nem viselték a másik felét. 

- Én hordtam még a nevének a kezdőbetűjét is a nyakamban - fokozta a vallomását Mádai Vivi. 

- Mint a Thomas Anders, ilyen óriásiban? - kérdezte a műsor háziasszonya, Várkonyi Andrea, mire Schobert Norbi előállt egy, a nőkénél sokkal viccesebb sztorival.  

schobert-norbi
Fotó: FEM3/Micsoda Nők!

- Én nem hordtam semmi ilyesmit, de évekig szerelmes voltam Thomas Anders-ba, azt hittem, hogy nő. Hát nem láttam soha klipet! Énekelte, hogy "You Can Win If You Want", én meg mondtam, hogy "Úristen, de gyönyörű! Micsoda hang!" Aztán megláttam enyhe borostával, egy Nórás nyaklánccal… - mesélte kacarászva a fitneszguru. 

A Modern Talking a '80-as évek egyik legismertebb, angolul éneklő német popegyüttese volt, Thomas Anders és Dieter Bohlen Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendett. Romantikus dalaik közül számos hatalmas sláger lett. Akkoriban vállig érő hajuk volt, a klipekben szájfénnyel, kifestett szemmel, sminkben szerepeltek, és volt, hogy rózsaszín ruhába bújtak, ezért voltak, akik túl nőiesnek találták őket. 

Az együttes először 1987-ben oszlott fel, majd alig pár hónap múlva újra összeálltak, és további hat stúdióalbumot adtak ki. A végleges feloszlás 2003-ban történt. 

Az 64 éves Anders szólóban is sikeres lett, a 64 éves Bohlen, a Modern Talking zeneszerző-producere és egyedi hangzásának kitalálója számos más híres énekes és együttes - C. C. Catch, Bonnie Tyler, Smokie - zeneszerzője lett, emellett tévésztárként is ismert: a Deutschland sucht den Superstar tehetségkutató - a német Megasztár - zsűritagja, aki több felfedezett lemezeinek producere. 

Ezt is szeretjük