Kiderült, Rubint Réka vagy Schobert Norbi keres-e több pénzt
Rubint Réka elárulta, a családban ki hoz haza több pénzt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rubint Réka a Potyautas című műsorban elárulta Garami Gábornak, hogy ő vagy a férje, Schobert Norbi keres-e több pénzt. A kérdés pontosan így hangzott: "kettőtök közül jelen esetben ki hozza haza a több pénzt?"

- Nyilván a Norbi. Nem volt fordítva soha, mert mi mindig együtt csináltunk mindent. Olyan volt, hogy el kellett adni mindenünket, amikor annak idején jött a válság. Norbi egyedül az én autómat nem engedte, hogy eladjuk, hogy a gyereket legyen mivel hordozni. És kezdtük onnan, ahonnan indultunk: mentünk fellépni. Egy fellépés egy vagy két csekknek a feladása. Még egy fellépés megint egy csekké - mesélte a fitneszkirálynő. 

rubint-reka-fb
Fotó: TV2

Ez az időszak nem viselte meg különösebben, mert soha nem vágyott arra, ahogyan most él: jólétben és ismert emberként. 

- Volt előttem egy családi minta: az apukám és az anyukám, akik szeretetben éltek. Valahol tudat alatt mindig vágytam egy olyan párkapcsolatra, egy olyan férjre, mint az apám. Pénzre, luxusra sosem vágytam, mert én a kis pusztamonostori, tyúkólas házunkban boldog voltam. Én ott sem azt néztem, hogy ki lakik nagyobb házban. Ami éppen volt, és amiért megdolgoztunk, az engem gyerekként is mindig boldoggá tett. 

Réka azt is elmesélte, hogy a gyerekei is hasonló alapokat kapnak, így nem meglepő, hogy amikor megkérdezi a lányát, mit szeretne karácsonyra, Lara már három éve azt válaszolja, hogy egy takarót a lovának, hogy ne fázzon. Ha Norbikát kérdezi, a fia azt mondja: semmit anya, megvan mindenem. 

- Ahogyan ők élnek, és amit látnak, és az, amit mi kaptunk Norbival a szüleinktől, nagyon meghatározó a gyerekeink életében és majd a felnőttkorukban. Larát nem tudom elrángatni egy ruhaboltba, hogy vegyünk egy nadrágot vagy egy kabátot, mert azt mondja: anya, nekem jó a tavalyi kabátom. Amíg ilyen értékrenddel rendelkeznek, úgy érzem, hogy jó szülők vagyunk. 

Ezt is szeretjük