Gyönyörű tini lett Rubint Réka lánya - Friss fotóját agyondicsérik

Schobert Norbi egy szép fotóval köszöntötte a lányát.

Schobert Lara 14 éves
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

14 éves lett Rubint Réka és Schobert Norbi elsőszülött gyereke. Schobert Larát szülei a közösségi oldalaikon is felköszöntötték, így rajongóik is részesei lehettek a különleges napnak. A kommentelők nem győzték dicsérni, hogy a cuki kislányból milyen gyönyörű tinédzser lett. 

"14 évvel ezelőtt ilyenkor, még mit sem sejtve néztem a TV-t és Te a pocakomban vígan ficánkoltál, majd éjfél után úgy gondoltad, hogy nem vársz tovább... elég volt bent... és jötté. Épp olyan határozottan, elszántan és tudatosan, mint amilyen most is vagy! Maradj mindig ilyen Tiszta, Egyenes és Értékes EMBER, mint amilyen vagy! Ez a Te legértékesebb kincsed! Önmagad.Mindennél jobban SZERETÜNK!" - írta az Instagramon édesanyja. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük