Rózsa György nagypapa lesz szeptemberben: Csilla lánya 37 évesen első gyermekét várja
Rózsa György nagy álma teljesül az ősszel: 72 évesen nagyapa lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rózsa György hetven fölött is igazi sármőr, de a világjárvány miatt bevezetett korlátozásokat betartja, jelenleg személyesen nem randizgat. Főleg azért nem, mert nem szeretné veszélyeztetni az első kisbabájával várandós lányát. 

A legendás tévés a gólyahírről Istenes Bence IstenEst - A karantén Late Night című, egyszemélyes YouTube-showjában számolt be. 

Rózsa György nagypapa lesz

- Nem szexelek telefonon keresztül, ha arra akartál rákérdezni. Most találkozással nem csajozok, most tényleg csak a duma maradt, abban meg elég jó vagyok - árulta el tabuk nélkül a műsorvezető, aki semmilyen flört kedvéért nem szegné meg a kijárási korlátozást. 

- Ilyen szempontból én félős vagyok. Most különösen, hogy ugye… jaj, nem tudom, hogy szabad-e mondani, hogy nagyapa leszek szeptemberben. Csillának, a lányomnak lesz egy kisfia. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az 1983-ban született Csilla még tinédzser volt, amikor egykori válogatott, sokszoros magyar bajnok tornásznő édesanyja, Kanyó Éva rákban elhunyt. Rózsa György imádott felesége elvesztése után nem nősült újra, családjuk pedig az elmúlt években még jobban megfogyatkozott, ezért is örül a kis jövevénynek. 

- Volt egy félelmem. Az elmúlt években a mi családunkban mindenki meghalt, ketten maradtunk Csillával. Szerettem volna, hogy ne maradjon egyedül, ha én véletlenül elballagnék - árulta el a 72 éves sztár. 

Rózsa György gyönyörű lánya

Rózsa György nagyon büszke egy szem lányára. Csilla balettművészként végzett, néhány évvel ezelőtt aztán rúdtáncoktatóként is sikeresen levizsgázott, ma már a saját stúdiójában oktat, tanítványai és ő maga légkarikán az országos bajnokságon is indultak. 

Ezt is szeretjük