Emlékszel a Szomszédok Almájára? A 61 éves Fehér Anna egy kisiskolás fiú édesanyja
Fehér Annának már egy hónapja nincs munkája, kisfiával otthon tölti a napjait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fehér Anna harminc éve van a színészi pályán, de olyan helyzettel, ami miatt egy hónapja nincs munkája, még nem szembesült. 1982 óta a fővárosi József Attila Színház hű tagja. Nevét akkor ismerte meg az ország, amikor 1987 májusában elindult a Szomszédok című sorozat. Az 1999. december 30-án véget ért teleregényben ő alakította Almát, Takácsék unokáját.

A színésznő 53 évesen, 2011. június 4-én adott életet kisfiának. Barnabás hamarosan a kilencedik születésnapját ünnepeli. 

Fehér Anna otthon van kisfiával

Fehér Anna sok kollégájával egyetemben a koronavírus-járvány miatt önkéntes karanténban van. Kezdetben ő is felhalmozta az élelmiszereket, de most már csak öt-tíznaponta jár bevásárolni. A kisfiával a napi ritmusukat is ki kellett alakítaniuk, hisz a második osztályos gyermekével otthon kell tanulni. Járnak futni, és 12 éves kutyájukat, Kavicsot is viszik sétálni - mesélte a Mokka stábjának. 

feher-anna
Fotó: TV2/Mokka

- Barnabás önállóan tanul. Kitaláltuk egy játékot, amit nagyon kedvel: kimegy, bekopog, iskolába jön, beállítjuk az órát. Egy óra persze itthon rövidebb, mint az iskolában, hiszen egyedül dolgozik, utána átnézzük együtt. Van, hogy most már kicsit unja, de akkor próbálunk alkalmazkodni. Neki sem könnyű, mert alapvetően a korosztálya lenne a társasága. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 61 éves sztárt még nem látta a kisfia a színpadon, aminek egyszerű az oka. 

- Nem játszom olyan előadásokban, amik a gyerekek érzelmeiről, világhoz való viszonyáról, kérdéseiről szólnak. A színházban már volt bent, miután nagyon sok zene jön belőle, nagyon erős zeneiség él benne. Én nem azok közé tartozom, akik színházi gyereknek gondolják a gyereküket, vagy az a természetes nekik. Lehet, ha sokkal fiatalabban szültem volna őt, akkor nem így gondolnám. Évről évre többet tud arról, mi ez az egész, de én neki kizárólag az anyukája szeretnék maradni - árulta el a TV2 műsorában.  

feher-anna-rtl
Fotó: RTL Klub

Fehér Anna azt mondta, a kisfia miatt tudatosan vállalt egyre kevesebb szerepet, de nehéz érzés, hogy rajta kívül álló okokból most egyáltalán nem játszhat a színpadon. Mindig is szerette a szakmáját, de azt, hogy a színészet mennyire az élete része, azt csak most érzi át igazán, miután a koronavírus-járvány miatt meghozott intézkedések értelmében már egy hónapja zárva vannak a színházak is. 

- Nagyon ijesztő és szorongató érzés, hogy az én életem, a szakmám úgy, ahogy van, nem működik sehol. Egyszer voltam bent a színházban az elmúlt hetekben, és olyan üres, csendes, elhagyatott volt. Nehéz érzés volt. 

A Szomszédok színésznői egykor és most

Emlékszel Mágenheim Júliára és Julcsira, Almára vagy Jutkára? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt évtizedekben a Szomszédok színésznői, és azt is megtudhatod, mit csinálnak jelenleg.

Ezt is szeretjük