Rogán Cecília babapocakja már ilyen nagy: Sarka Katával csajos estét tartottak
A harmadik gyermekével várandós Rogán-Gaál Cecília a barátnőivel, köztük Sarka Katával tartott egy csajos estét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már jól láthatóan gömbölyödött Rogán Cecília babapocakja, amikor február közepén a közösségi oldalára kiposztolt magáról egy műtermi kismamafotót. 

A harmadik gyermekével várandós üzletasszonyról most barátnője és üzlettársa, Sarka Kata tett ki közös képet egy csajos estéjükről. 

Rogán Cecília babapocakja

Rogán-Gaál Cecília nevét politikusfeleségként ismerte meg az ország. 2006-ban ismerkedett meg Rogán Antallal, aki öt hónap után, a sajtó képviselői előtt jegyezte el. 2007-ben összeházasodtak, 2009-ben megszületett Dániel fiuk, akit 2012-ben követett Áron. 14 együtt töltött év után úgy határoztak, külön folytatják tovább életüket, és 2019 novemberében, a bejelentés napján beadták a válási papírokat. A politikusnak ez volt a második, a nála 11 évvel fiatalabb Rogán Cecíliának pedig az első házassága.

Az asszonyra hamar rátalált az új szerelem, 2020 júliusában Szendrei Dániel felesége lett, az esküvőt, amelyre több híresség is hivatalos volt, Tihanyban tartották, de képeket nem osztott meg róla. Közös fotót a jóképű férfival az év októberében posztolt az Instagram-oldalán. Ezt követően időről időre kitett egy-egy szerelmes képet. 

A gyermekvállalással sem vártak sokat, az üzletasszony 2022. február 18-án egy babapocakos fotóval jelentette be, hogy harmadik gyermekét hordja a szíve alatt. Az atv.hu ezt követően megtudta tőle, hogy a harmadik csemete is fiú lesz, a kicsit férjével április közepére-végére várják.

Rogán Cecília babapocakja a műtermi fotózás óta sokat nőtt, ez azon a képen látszik, amit barátnője, Sarka Kata posztolt tegnap egy csajos este után az Instagram-oldalán. 

Rogán Cecília smink nélkül

Képes összeállításunkban nem csak azt nézheted meg, hogyan néz ki Rogán Cecília sminkben és smink nélkül, de olyan, az Instagramon nagy követőtáborral rendelkező magyar sztárokat találsz, akik nagyon másképp néznek ki kifestve és természetes valójukban - így mutatjuk Sarka Katát vagy Zimány Lindát is!

Ezt is szeretjük