Rogán Cecília és Rogán Antal elválnak - Így jelentették be a hírt
Rogán Cecília és Rogán Antal házassága tönkrement.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rogán Antal és Rogán Cecília úgy határoztak, hogy külön folytatják az életüket.

A politikus és felesége közösen tudatták válásuk hírét ma délelőtt. A közleményüket a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztálya adta ki.

"Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk. A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le. Most az elsődleges feladatunk az, hogy a számunkra két legfontosabb személyt, közös gyermekeinket a körülményekhez képest megóvjuk. Ezért arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben és legyenek tekintettel kiskamasz fiainkra. Továbbá tisztelettel kérjük a média munkatársait, hogy gyermekeink képmását ne hozzák nyilvánosságra, és tartózkodjanak találgatások, valótlan állítások közlésétől. Válásunkkal kapcsolatban egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Megértésüket köszönjük."

A házaspár kapcsolata 2006-ban kezdődött, öt hónap járás után, a sajtó képviselői előtt történt meg a lánykérés, később, 2007-ben összeházasodtak, majd született két gyermekük, Dániel 2009-ben, Áron 2012-ben látta meg a napvilágot. A politikusnak ez volt a második, a nála 11 évvel fiatalabb Cecíliának pedig ez volt a legelső házassága.

Amikor még egy párt alkottak, többször szerepeltek együtt a médiában, tévés szerepléseket vállaltak el, ilyen volt a 2010-es Mr és Mrs vetélkedő, ami a TV2 csatornán ment, illetve 2013-ban a Frizbi Hajdú Péterrel című talkshow-ban is együtt vendégeskedtek. 2016-ban mindenkit megleptek, amikor felbukkantak a Story-gálán.

Rogán Cecília régen és most

Képes összeállításunkban megnézheted Vajna Tímea, Rogán Cecília és Sarka Kata régi fotóit. Mindhármukban közös, hogy ma már stylist, profi sminkes és fodrász veszi kezelésbe egy-egy nyilvános megjelenés előtt. Tíz évvel ezelőtt ez még nem volt így, nagyon másképp néztek ki. 

Ezt is szeretjük