Két új műsorvezető a Reggeliben - Meglepődsz, az RTL Klub kiket mutatott be
Nádai Anikó és Miller Dávid csatlakozott az RTL Klub Reggeli című műsorának stábjához.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Február végén Lukács Miki váratlanul elköszönt a Reggeli című műsorban, három év után távozott az RTL Klub reggeli magazinjából. A helye nem maradt sokáig üresen, sőt, rögtön két új házigazdája is lett a műsornak. 

Az RTL Klub most jelentette be, hogy Peller Anna, Peller Mariann, Kiss Ramóna, Szabó Zsófi, Papp Gergő és Lakatos Márk mellett Nádai Anikó és Miller Dávid gondoskodik arról, hogy pörgősen induljon a reggel.

Nádai Anikó és Miller Dávid a Reggeli új műsorvezetői

Nádai Anikó, aki számos, az RTL Klub képernyőjén futó szuperprodukció házigazdája, szívesen kipróbálja magát ezen a számára is új terepen.

nadai-aniko
Fotó: RTL Klub

- Az eddigi műsoraimtól ez teljesen eltér, és éppen ez az izgalmas benne! Nem szeretek korán kelni, ez a része kihívás, de már nagyon várom, hogy én is köszönthessem a nézőket reggelente! Március 11-én, szerdán ezt már megtehetem, úgyhogy várok mindenkit szeretettel a Reggeliben! - mondta a 31 éves tévés. 

Nádai Anikó először 2009-ben a Királynő című műsorban tűnt fel az RTL Klub képernyőjén, majd a következő évben, a Való Világ negyedik évadában szerepelt VV Anikó néven. 2011 májusában, 154 nap után, a negyedik helyezettként távozott a villából. 2011-ben a Való Világ 5 háttérműsorának, a BeleValóVilágnak és a Szerelem a legfölsőbb szinteken - Alekosz menyasszonyt keres című valóságshow AlekosznakValó címmel futó háttérműsorának lett a műsorvezetője.

2013 és 2015 között az Éjjel-nappal Budapest című realitysorozatban szerepelt, amelyből terhessége miatt távozott. Kisfia, Patrik 2015 augusztusában született meg. 2016-ban a Farm műsorvezetőjeként tért vissza a képernyőre, és még ugyanebben az évben a Való Világ nyolcadik évadának műsorvezetője lett. 2017 júliusában az RTL Gold csatornán indult saját talkshow műsora az Anikó #show. 2018-ban a ValóVilág kilencedik évadát Puskás Petivel vezette. 

miller-david
Fotó: RTL Klub

Miller Dávid a színművészi munka mellett a műsorvezetést is fontos szerepnek tartja az életében, így A Tanár, az Alvilág és a Jófiúk után örömmel vállalta a feladatot.

- Rendkívül boldog vagyok, hogy ezen az új terepen is kipróbálhatom magam, mindig is vágytam erre, így alig várom, hogy együtt dolgozhassak a többiekkel, és én is ébreszthessem a nézőket az RTL Klub képernyőjén keresztül! - árulta el a 23 éves színész. 

Peller Mariann és ritkán látott férje

Peller Mariann óvja a magánéletét, férjét és fiait is csak ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak. Most nagyon édes szelfivel ünnepelte házassági évfordulóját. 2012-ben ment férjhez, idősebbik fia, Kornél 2013-ban látta meg a napvilágot, öccse pedig 2015-ben született.

Ezt is szeretjük