Ezért távozik az RTL Klub műsorvezetője - Az adás végén váratlanul köszönt el Lukács Miki
Lukács Miki három év után távozik a Reggeli műsorvezetői csapatából.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Három év után távozik a Reggeli egyik műsorvezetője, Lukács Miki. A 41 éves sztárt a ma reggeli adásban láthatták utoljára a nézők műsorvezetőként. 

Az RTL Klub produkciója a 2000-es évek első évtizedében az ország legsikeresebb szórakoztató reggeli műsora volt, majd több év kihagyás után a csatorna 2017. április 17-én élesztette fel a műsort, amelynek az első műsorvezető-párosa a 2016-os Nyerő Páros győztes házaspárja, Peller Anna és Lukács Miki volt.

Lukács Miki távozik a Reggeliből

- Leonardo da Vincinek volt Az utolsó vacsorája, nekem ez az utolsó Reggelim. Örömmel búcsúzom, szerettem itt lenni. Köszönöm a stábnak, mindenkinek, aki szeretett, aki beengedett a nappalijába. Nagy öröm volt mindenkivel ébredni - mondta mindenfajta érzelgősségtől mentesen Lukács Miki a hétfői Reggeliben

lukacs-miki
Fotó: RTL Klub

Búcsúvideót küldött neki Papp Gergő, Szabó Zsófi, Lakatos Márk és Kiss Ramóna, továbbá felesége, Peller Anna is videóüzenetben mondta el, mennyire szerettek vele dolgozni, és mit fognak leginkább hiányolni.

- Ami nekem a legjobban fog hiányozni, az nem a nevetésed, nem a szójátékaid, hanem az a fajta könnyed, elegáns tudás, bölcsesség és felkészültség, ami jellemez téged. És amit én imádok benned! Nagyon szeretlek, és ez már mindig így marad - vallotta be Pimaszúr. 

lukacs-miki-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Felesége, Peller Anna közölte, nagyon szerette Mikikével vezetni a Reggelit, és nagyon fog hiányozni neki a műsorból, de mindig eljön az ember életében egy olyan pillanat, amikor változtatni kell. Ez is egy ilyen helyzet. 

Lukács Miki hétfői műsorvezetőtársa, a sógornője, Peller Mariann annyit mondott, hogy nem nagyon búcsúzik, pénteken úgyis viszik a gyerekeket Pilisvörösvárra, majd annyit tett hozzá a búcsúbeszédéhez, hogy Mikikét nem kell temetni, az Interneten továbbra is dolgozik, és ki tudja, hogy milyen képernyőre vagy éterbe fog kerülni, tehát a jövőben is bőven lesz feladata. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Média1 értesülései szerint Lukács Miki helyére egyelőre nem kerül más a Reggeli stábjába. Az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága az érdeklődésükre annyit mondott: a műsorvezető az elkövetkezendőkben más típusú médiaelfoglaltságaira, illetve az ezzel kapcsolatos fő- és háttérmunkákra szeretne koncentrálni. Lukács Mikivel ezután az online világában találkozhatnak majd a rajongói.

Balázsy Panna egykor és most

Balázsy Pannát sokan az RTL Klub műsorvezetőjeként ismerték meg, a Reggeli egyik házigazdája volt hat évig, de a Delelő és a Stella moziklub nevű műsorok is a nevéhez köthetőek. Kíváncsi vagy, napjainkban mivel foglalkozik?

Ezt is szeretjük