Balázsy Panna volt az RTL Klub népszerű műsorvezetője - Friss fotón az 52 éves sztár
Balázsy Panna már nyolc megírt könyvvel büszkélkedhet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázsy Panna népszerű műsorvezető volt az RTL Klub csatornánál, előtte az M1 munkatársa volt, de dolgozott a TV3-nál és a Top TV-nél is, a rádiózást is kipróbálta, a Danubius, a Juventus Rádió, a Radio Bridge, valamint a NEO FM csapatát erősítette.

Az RTL Klubnál a Reggeli egyik házigazdája volt hat évig, de a Delelő és a Stella moziklub nevű műsorok is a nevéhez köthetőek. Olykor egy időre eltűnt a képernyőről, első kislánya, Natasa 2003-ban jött a világra, második gyermeke, Liza 2007-ben született. Kisebbik lánya születése előtt egy évvel távozott a csatornától. Sosem volt az a típus, aki egy munkahelyen megragadt volna évtizedekig, mindig kereste, és keresi is a mai napig az új kihívásokat.

Miután az RTL Klub-os korszakát lezárta, a PR-ban próbálta ki magát, a mai napig ezen a területen dolgozik, emellett a Karinthy Színház sajtófőnöke is. Egy időben a Globalista Konyha pop up vacsoráinak szervezője volt, mert nagy rajongója a gasztronómiának, de mára ezt a tevékenységét abbahagyta. Persze a főzés a mai napig szenvedélye maradt.

Másik kedves hobbija az írás. A Reggeli egyik szeptemberi adásában nyolcadik könyvét, a Szandra és a csajok 2 - Cserediák című alkotását mutatta be a műsorvezetőknek.

balázsy-panna
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Az első hat egy harmadikos kislány kalandjait mutatja be, de aztán rájöttem, mire megírtam a hatodik részt, felnőttek az olvasóim, bölcsültek, így hirtelen hatodikos lett - mesélte, majd hozzátette, hogy a főhőshöz költözik egy cserediák, ezért is ez lett a címe.

A történetnek van némi igazságalapja is, hiszen ők is befogadtak már cserediákot. Ennek az is volt a nagy előnye, hogy a kisebbik gyermeke pár hónap alatt nagyon jól megtanult beszélni angolul.

A Danubius műsorvezetői egykor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az egykori Danubius Rádió műsorvezetői.

Ezt is szeretjük