Radics Gigi 6 héttel a szülés után megmutatta alakját: a pluszkilók nem zavarják
Radics Gigi a szülés utáni pluszkilókkal is gyönyörű.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok nőre mondják, hogy megszépül a várandósság alatt, Radics Giginek is sokan írták, hogy babapocakosan szebb volt, mint valaha. 

Az énekesnő a szülés után is ragyog, friss Instagram-fotóját a követői elhalmozták bókokkal, kolléganője, Keresztes Ildikó is dicsérte: "Zsizsikém gyönyörű vagy".

Radics Gigi a szülés után 6 héttel

Radics Gigi tavasszal több fontos bejelentést is tett: március vége felé árulta el, hogy már egy éve szerelmes, párja a két évvel idősebb szobrász, Mikus Áron, május elején pedig egy babapocakos címlappal tudatta, hogy kisbabát vár. Júniusban az is kiderült, hogy kislánya lesz, aki a Bella Szófia nevet kapja. A csöppség október 4-én jött világra.  

2750 grammal és 53 centivel, sűrű, fekete hajjal és porcelánbőrrel jött világra. Édesanyja a Story magazinnak azt mondta, az orra olyan, mint az övé volt kislány korában, az ajkait azonban az édesapjától örökölte, de fotót eddig még nem láthattunk róla, az énekesnő nemrég csak saját magáról posztolt egy eddig nem látott gyerekkori fotót.

A cikk az ajánló után folytatódik

A szülés utáni alakját viszont megmutatta a közösségi oldalán: azt írta, hat héttel a szülés után maradt még rajta jó pár fölösleges kiló, de ezek számára a legszebb pluszkilók, mert a kislánya miatt vannak rajta. 

Azt is őszintén bevallotta, hogy a terhessége alatt olyan ételeket is evett, amiket máskor nem engedett meg magának, mert nagyon kívánós volt, és mert előtte egy évig kőkeményen diétázott, és pont azokat az ételeket kívánta várandósan, amit a diéta alatt nem fogyaszthatott. Szerinte a kismamáknak felesleges túlságosan sokat aggódniuk azon, mi lesz a súlyfeleslegükkel, az majd úgyis lemegy akkor, amikor itt lesz az ideje. 

 "Jaj, de gyönyörű valaki. Természetesen is lehet szép az ember, látjátok? Ha elfogadja magát úgy, ahogy van!"

"Végre! Őszinte szavak, mondatok, melyek hasznosak az anyukák számára! Szép és csinos vagy Gigi! Majd, ha akarsz, akkor úgyis idomulsz a színpadhoz."

"Mikor születik egy gyermek, születik egy anya is! Minden megváltozik! A kilók majd lemennek, annak kell idő. Az öltözködése változik meg egy nőnek ilyenkor, hisz nyilván már édesanyaként nem annyira mutatjuk meg magunkat - legalábbis nálam így volt! Sok boldogságot nektek Gigi!" - olvasható a hozzászólásokban. 

Kulcsár Edina bikiniben a szülés után

2014-ben nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt. Azóta férjhez ment, és született két gyermeke. Amikor szépségkirálynővé koronázták, 58 kiló volt, a szülései után 88, illetve 86. Négy hónappal a második gyermeke világrajövetele után 70 kilót mutatott alatta a mérleg, de nem zavarták sem a pluszkilók, sem a striák. 

Ezt is szeretjük