Tatár Csilla pluszkilókkal is gyönyörű - A Reggeli műsorvezetői elhalmozták bókokkal
Tatár Csilla számára most kislánya anyatejes táplálása a fontos, nem a súlyfelesleg leadása.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tatár Csilla április 20-án adott életet második gyermekének. A kislánya a Mimi Elza nevet kapta, és testvére, a 2015 novemberében világra jött Milán is nagyon várta. 

A csöppséget október elsején, öt hónaposan mutatta meg először a nagy nyilvánosságnak a Story magazinban. 

Tatár Csilla és a szülés utáni pluszkilók 

A műsorvezető az elmúlt hónapokban tudatosan kissé visszavonult, ma azonban az RTL Klub Reggelijében vendégeskedett. A két műsorvezető, Lakatos Márk és Papp Gergő is bókokkal halmozta el a kétgyerekes édesanyát, szerintük nem változott semmit, nagyon szép és csinos, egy grammot sem kell fogynia. 

tatar-csilla
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- De kedvesek vagytok! Egyébként van még rajtam négy és fél kiló… most őszintén, melyik nő örül annak, ha van még rajta ennyi súlyfelesleg. Nyüszögök rajta esténként, de utána leülök 11-kor, és eszem: reggeltől estig gyakorlatilag szoptatok, és tök éhes vagyok. Persze, jó lenne megint 59 kilónak lenni, de most 63 és fél vagyok, és nem dől össze a világ. 

- Magamnak szeretnék tetszeni. Egyszer majd visszanyerem a régi formámat, de ez nem most lesz. Nem cseréltem le a ruhatáramat, mindenbe beleférek, csak másképp áll, szorít. Ha kicsit jobban odafigyelnék, kicsit fehérjeporoznék - amit nem lehet a szoptatás alatt -, akkor lemenne, de erre most nem vagyok ráfeszülve - árulta el a reggeli műsorban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 37 éves tévés hónapok óta először mozdult ki: szorongó típusnak vallja magát, a világjárvány az ő életét is megváltoztatta, eddig csak a családja és a munkája miatt ment el otthonról.

- Próbálok nagyon odafigyelni. Nagyon sok mindenről lemondtam - nyilván a gyerek miatt meg a helyzet miatt is. Azt gondolom, hogy amíg nem lesz védőoltás, vagy nem konszolidálódik a helyzet, addig vannak olyan helyzetek, amiket ki lehet kerülni, vannak olyan dolgok, amikről le lehet mondani.

Till Attila felesége, Kriszta

A műsorvezető 25 éves volt, amikor megismerkedett élete párjával és társával, Krisztinával, aki akkoriban a TV3 csatorna adásrendezője és szerkesztője volt. A randijuk után egy héttel Tilla a szerelméhez költözött, akit négy hónappal később feleségül is vett. Egy héttel a házasságkötés után az újdonsült feleség első gyermeküket hordta a szíve alatt, akit az évek során még kettő követett.

Ezt is szeretjük