Ő Radics Gigi öccse: a 24 éves Tomi ilyen jóképű pasi

Radics Gigi a közösségi oldalain köszöntötte fel sármos öccsét, Tomit.

radics-gigi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi családjában nagyon jók a gének, ezt bizonyítja az énekesnő testvérével közös fényképe is, amelyet a Facebook- és Instagram-oldalán osztott meg a rajongóival.

Öccse nemcsak jóképű férfi, de kiváló fotós is, ő készíti nővéréről a legtöbb fényképet. A sztár nagyon büszke testvérére, akivel közös képet posztolt Tomi 24. születésnapja alkalmából.

Radics Gigi öccse, Tomi

Vidáman ölelik egymást a megosztott fényképen, miközben mindketten boldogan mosolyognak a kamerába. Radics Tomi sármos, barna szemű férfi, aki biztosan sok nő szívét megdobogtatja.

„Szülinapos! #birthdayboy #24yearsoldboy” - írta a képhez az énekesnő. 

A kommentelők nagyon örültek a családi tartalomnak, hiszen Radics Gigi csak ritkán mutatja meg öccsét a közösségi médiában. Többen megjegyezték, hogy elképesztő a köztük lévő hasonlóság, míg mások odáig voltak, milyen sármos férfi a tesója. 

Wossala Rozina öccse

Wossala Rozinát ma már legalább annyian ismerik, mint híres édesanyját, Kánya Katát. A 38 éves sztárt a 2014-es A Konyhafőnökben ismerhették meg a nézők, amelyben a második helyen végzett. Bár a képernyőn ismerősként tekintünk rá, a magánéletéről keveset tudunk, így sokan arról sem hallottak, hogy van egy öccse. Constantinnal Bécsből posztolt közös képet. 

Cover-kép:Profimedia

Ezt is szeretjük