Íme Istenes Bence 32 éves húga: Bogival híres műsorvezető apja fotózkodott

Istenes Bence két fiú apja, míg az idősebbik húga, Bogi egy kisfiú és egy kislány édesanyja.

istenes-bence-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence az egyik legismertebb harmincas műsorvezető, akinek az apja is tévés, Istenes László, aki dolgozott a köztévénél, az RTL Klubnál, 2016 óta pedig a TV2 Mokka című műsorának az egyik házigazdája. 

Kevesen mondanák meg róla, hogy 58 éves, de azt is kevesen gondolnák, hogy elsőszülött gyermeke májusban 35 éves lesz, az idősebbik lánya pedig 32 éves.

Istenes Bence testvére

Istenes László 23 éves volt, amikor 1987-ben megszületett fia, Istenes Bence, majd 1989-ben lánya, Boglárka. A gyermekek anyjával 12 év után elváltak, majd a nő két csemetéjével Németországba költözött. Fia ennek köszönheti, hogy anyanyelvi szinten beszél németül, így amellett, hogy az RTL Klub egyik arca, 2018-ban a németországi Sky1 csatornán is kipróbálhatta magát az X-Factor egyik műsorvezetőjeként. Párjával, Csobot Adéllal és két gyermekükkel, Nátánnal és Ádinnal éltek is München mellett, egy darabig kétlaki életre rendezkedtek be. 

Istenes László több mint két évtizede él a második házasságában, melyben szintén két gyermeke született, Franciska 2000-ben, Benedek 2006-ban. A tévés 2022 nyara óta már négyszeres nagyapa is: Bence két kisfiúval, Bogi pedig egy kisfiúval, Tylerrel, majd egy kislánnyal ajándékozta meg.

A Mokka műsorvezetője húsvétkor egy ritka közös fotót posztolt nagyobbik lányával és egyetlen lányunokájával. A poszt szövege alapján Grace Elisabeth örökölte a nagyapja göndör fürtjeit. 

"A legnagyobb lányom és a legkisebb unokám, aki, úgy tűnik - egyelőre egyedüliként - továbbviszi családunk legértékesebb örökségét, a göndörséget. #bogi #gracie #alegkisebbcsajszi #kistündérke #akisgöndör #boldogpillanat"- írta a poszthoz. 

„Gracienek pont olyan gyönyörűek a szemei, mint Boginak, nagyon szép fürtös kislány, hiába, a csavardi vér nagyon makacs, mindig utat göndörít magának” - írta egy kommentelő. 

Magyar sztárok és húgaik

Kevesen tudják, hogy Dundikának van egy négy évvel fiatalabb húga, aki szintén két kisfiú édesanyja. Képes összeállításunkban több magyar sztár gyönyörű, ritkán látott lánytestvérét is láthatod.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük