Radics Gigi szexi, nyári ruhában: ilyen karcsú lett 30 kilós fogyása után

Radics Gigi friss fotóján vékony, mint a nádszál. A rövid topban jól látszik, milyen lapos a hasa.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Radics Gigi nyári ruhás fotójából érdemes inspirációt meríteni, a fehér szett tökéletes és trendi viselet egy forró napon. Az énekesnő a rajongói szerint bármit felvehet, 30 kilós fogyása után minden jól áll karcsú alakján.

A Megasztár ötödik évadának győztese 2020. október 4-én adott életet kislányának, Bellának. A várandóssága alatt nem vonta meg magától a finom falatokat, úgy volt vele, azelőtt éppen eleget diétázott.

Radics Gigi nyári ruhája

A szülés után ugyan nem volt megelégedve az alakjával, nem siettette a fogyást. Lassú léptekben tért vissza a terhesség előtti életmódjához. Kiiktatta az étrendjéből a cukrot és a glutént, kis adagokban, köret nélkül étkezik. Az odafigyelés látványos eredményt hozott, ilyen lapos a hasa a dögösen kivágott összeállításban.

A kommentelőknek is feltűnt, mennyire sugárzik a friss fotón. Volt, aki az ízlését dicsérte, más nemes egyszerűséggel úgy fogalmazott, számára Radics Gigié a tökéletes alak. 

Nem véletlen, hogy a 25 éves sztár rendkívül büszke arra, amit elért. A Best magazinnak 2022 áprilisában elárulta, hogyan érzi magát a bőrében azután, hogy ledobta a felesleges kilókat.

- Jó érzés, hogy bebizonyítottam magamnak, bármire - tényleg bármire - képes vagyok, ha hiszek magamban. Úgy érzem, mostanra már nagyon jól tudom koordinálni az életem minden részletét.

Balássy Betty fogyása képeken 

Nem csak Varga Feri, mostanra Balássy Betty is rengeteget fogyott a saját magára szabott diétájával. Az énekesnő tavaly májusra 20, idén áprilisra pedig összesen 40 kilótól szabadult meg, az eredményt pedig a közösségi oldalán is megmutatta. 

Ezt is szeretjük