Rába Tímea nagyobbik fia 28 éves lett: a jóképű Márk már édesapa
Rába Tímea első házasságából született felnőtt fia révén 48 évesen lett nagymama.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár sokan nem gondolnák, Rába Tímea decemberben töltötte be 52. életévét. Azt még kevesebben mondanák meg róla, hogy már nagymama. Legidősebb gyermeke, Márk ajándékozta meg egy fiúunokával.

Az egykori szépségkirálynőnek volt mire büszkének lennie a 2021-es esztendőben. Lánya, Nina a Miss Universe Hungary második udvarhölgye lett, és a személyes sikerek sem kerülték el: 14 kilót fogyott, év végén pedig egy ország láthatta, hogy milyen otthonosan mozog a gasztronómia világában, a Konyhafőnök VIP-ben egészen az elődöntőig jutott.

Rába Tímea nagyfia

Nem véletlen a konyhai rutin, édesanyaként rendszeresen főz. Két kisebbik gyermeke második házasságából született: Noel 2008-ban, egyetlen lánya, Nina 2003-ban jött a világra. Első férjét szintén fiúgyermekkel ajándékozta meg, Márk 2022. március 31-én lett 28 esztendős, melynek alkalmából édesanyja egy közös fotóval köszöntötte fel.

"Isten Éltesse az én fantasztikus nagyfiamat! Hálás vagyok, hogy az anyukád lehetek! Amikor a 4680 grammal megszülettél, csak néztelek, és nem értettem, hogy is fértél el a pocakomban. Azóta eltelt 28 év, és igazi férfi lett belőled! Olyan EMBER vagy Kicsim, akire elmondhatatlanul büszke vagyok! Rengeteg mindent tanítasz nekem, mert bölcs, okos, tiszta lelkű ember vagy!" - írta a Facebook-bejegyzésben.

Márk már maga is szülő, négy és fél évvel ezelőtt ajándékozta meg az édesanyját első unokájával. Kisebbik fia csak tízéves volt, amikor Rába Tímea megtudta, hamarosan nagymama lesz, így érthető, hogy váratlanul érte az új szerep. Persze imádja a tündéri unokáját, akit a szülei a különleges Nicos névre kereszteltek el.

Bálint Antónia 52 évesen

Bálint Antónia egy csapásra ismertté vált, amikor 1991-ben megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt. A megválasztása után visszavették tőle a koronát. Hat évig pereskedett, nemcsak a közvélemény állt mellé, de a jog is neki adott végül igazat, visszakapta a szépségkirálynő címet. Hét esztendeje eltűnt a rivaldafényből. Ő maga döntött úgy, hogy nem kíván már szerepelni, visszavonul, és teljesen civil életet él. 

Ezt is szeretjük