Bálint Antónia 7 éve eltűnt a rivaldafényből: 52 évesen ezzel foglalkozik

Bálint Antónia maga döntött úgy, hogy hátat fordít a rivaldafénynek, és civil szakmában dolgozik.

balint-antonia-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bálint Antónia egy csapásra ismertté vált, amikor 1991-ben megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt. A megválasztása után visszavették tőle a koronát. Hat évig pereskedett, nemcsak a közvélemény állt mellé, de a jog is neki adott végül igazat, visszakapta a szépségkirálynő címet. 

A pereskedés időszakában három évig civil munkát végzett, a szülei kis boltjában dolgozott. Az ügy lezárulta után több tévécsatornán láthattuk műsorvezetőként vagy egy-egy produkció vendégeként, és az évek során három diplomát szerzett. 

Bálint Antónia munkája ma

Hét esztendeje eltűnt a rivaldafényből. Ő maga döntött úgy, hogy nem kíván már szerepelni, visszavonul, és teljesen civil életet él. 

- Ügyfelekkel foglalkozom pénzügyi területen. Sok emberrel találkozom, sok embernek kell segíteni. Amikor beszélek egy ügyféllel, csak az számít, a múlthoz semmi köze, és én ezt szeretem. Nincs körülöttem kamera, ami azért elég megnyugtató - mesélte a Blikknek

Bár már évek óta nem láttuk a tévé képernyőjén, interjút is csak nagyon ritkán ad, a mai napig felismerik, még a huszonévesek is, akik a szépségkirálynővé koronázásakor még nem éltek.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt nem állítja, hogy néha nem hiányzik neki a rivaldafény, de nem bánta meg döntését. Amikor a civil élet mellett tette le a voksát, biztonságra és kiszámíthatóságra volt szüksége. 

Bálint Antónia 2013 őszén a Kasza! című műsor vendégeként.
Bálint Antónia 2013 őszén a Kasza! című műsor vendégeként.
Fotó: Super TV2

- A kislányom akkor múlt hatéves, akkor kezdett iskolába járni, és a médiaelfoglaltságom nagyon hullámzó volt, többnyire műsorvezető voltam. De eközben is képeztem magam, tanultam. Nem azt mondom, hogy nagyon magvas műsorokat vezettem, de igyekeztem nem hülyeséget csinálni. 

Az 52 éves hírességnek a magánélete is harmonikus, két éve nagyon erős, stabil párkapcsolatban él dr. Bársony Farkas jogásszal.

Rába Tímea lánya a Miss Universe Hungaryn

Rába Tímea 1991-ben a Miss Hungary szépségversenyen második helyezett lett. Az 51 éves, egzotikus szépség ma három gyermek édesanyja, nagyobbik fia, Márk 2017-ben egy unokával is megajándékozta, 19 éves lánya, Tóbiás Nina pedig a nyomdokaiba lépett. A 2021 novemberében megrendezett Miss Universe Hungary szépségversenyen második udvarhölgy lett. 

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük