Rába Tímea lánya már 20 éves: Nina szépségére a divatipar is felfigyelt

Rába Tímea lánya évek óta modellkedik, 2021-ben pedig előkelő helyen végzett a Miss Universe Hungaryn.

rába-tímea-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egzotikus szépség - így emlegették Rába Tímeát, miután 1991-ben a Miss Hungary szépségversenyen második helyezést ért el. Az alma nem esett messze a fájától: lánya, a húszéves Nina is pont olyan gyönyörű, mint az édesanyja.

Közös fotóikat elnézve nem meglepő, hogy Tóbiás Nina szépségére a divatipar is felfigyelt. Köztudott róla, hogy jó pár éve foglalkoztatott modell, több ruhamárka felkérte, hogy szerepeljen egy-egy kampányában. Többek között reklámozta már a My77 Fashion és a DORKO darabjait is.

Rába Tímea lányával

A szépségversenyek világába is belekóstolt, és csakúgy mint anyukája, előkelő helyen végzett: 2021-ben a Miss Universe Hungary második udvarhölgye lett. 

Nina az Instagramon is nagyon népszerű, közel ötezren kíváncsiak a fotóira és videóira. Akik régóta követik a közösségi platformon, többször láthattak róla divatképeket, amelyek egy-egy munka során készültek róla. 

Valami azonban feltűnhetett, az utóbbi időben csak ritkán posztol ilyen tartalmakat, jelenleg a továbbtanulásra fókuszál: 2022 őszén kezdte a jogi egyetemet, az iskola mellett pedig civil munkát vállalt, egy pékségben dolgozik.

Liptai Claudia lánya miniben

"Gyönyörű” - szinte minden kommentelőnek ez a szó volt az első, ami beugrott Gesztesi Panka miniruhás fotója láttán. Édesanyja, Liptai Claudia az Instagramon tette közzé a képet, amit ha nem ott láttunk volna, simán elhisszük, hogy a Vogue magazin hasábjairól való.

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük