Kiszel Tünde lánya köldökig kivágott estélyiben a kifutón: Donatella így tündökölt a divatbemutatón
Kiszel Tünde lánya Zoób Katti divatbemutatóján sétált végig a kifutón Balatonfüreden a Fashion Nighton.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde lánya is részt vett Zoób Katti tervező divatbemutatóján a hétvégén megrendezett Fashion Nighton Balatonfüreden. Hunyadi Donatellát még sosem láttuk ilyen merész öltözékben, köldökig kivágott estélyiben tündökölt a kifutón.

Az augusztus 19-én tartott eseményen a divatház száz modellje száz öltözékben mutatta be a legújabb kollekciót. Köztük volt a 21 éves Donatella is, aki egy fekete, mélyen dekoltált darabot viselve kápráztatott el mindenkit.

Hunyadi Donatella Zoób Katti divatbemutatóján

Egy ilyen jeles eseményre természetesen az édesanyja is elkísérte. Kiszel Tünde büszkén mutatta meg az Instagramján a divatbemutatóról készült felvételeket. A posztjában elárulta, meghatódott, mikor megpillantotta a lányát.

Donatella a saját oldalán osztott meg néhány képet a show-ról, anyukája kommentben azt írta neki, álomszép volt a kreációban. A véleményét a kommentelők is osztották, egytől egyig elámultak a szépségén. Többen csupán annyit írtak a bejegyzéshez: "Gyönyörű”.

Már több éve annak, hogy szép sikereket ér el a divatszakmában. 2020-ban az olasz Vogue-ban is szerepelt, tavaly nyáron pedig Kajdi Csaba modellügynökségéhez, a Visage Models Hungaryhoz szerződött.

Liptai Claudia lánya miniruhában

"Gyönyörű” - szinte minden kommentelőnek ez a szó volt az első, ami beugrott Gesztesi Panka miniruhás fotója láttán. Édesanyja, Liptai Claudia az Instagramon tette közzé a képet, amit ha nem ott láttunk volna, simán elhisszük, hogy a Vogue magazin hasábjairól való.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük