Geszler Dorottya lányának esküvői fotója: Laura ehhez a jóképű férfihoz ment feleségül
Geszler Dorottya lánya, Laura nyáron három év után ment feleségül szerelméhez, Bálinthoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy januári videócsetelés során Geszler Dorottya olyan hírt kapott a lányától, amelynél jobban semmi sem aranyozhatta volna be a napját: Laura elárulta neki, hogy kedvese három év után megkérte a kezét.

Bálinttal Thaiföldre utaztak télen, itt történt a lánykérés. Ezután felgyorsultak az események, ugyanis a fiatal pár a fejébe vette, nyári esküvőt szeretnének, így az egész szervezésre szűk hat hónap állt a rendelkezésükre.

Geszler Dorottya lányának esküvői fotója

Végül egyáltalán nem volt kevés az idő, minden úgy alakult a nagy napon, ahogy elképzelték. 75 fős vendégsereg előtt mondták ki a boldogító igent. A ceremónia helyszíne a Kőröshegyi Levendulás volt, a lagzit pedig a szabad ég alatt tartották.

Laura és a jóképű Bálint esküvői fotójáról árad a szeretet, édesanyja pedig nem is lehetne boldogabb, hogy egy ilyen férfi hódította meg a lányát.

- Imádom Bálintot. Jól kijövünk, jókat lehet vele beszélgetni, nevetni, jobb vejet el sem tudok képzelni - mesélte Geszler Dorottya a Story magazinban.

Szinetár Dóra fiának esküvője

Szinetár Dóra az Instagramon jelentette be, hogy idősebbik fia a hétvégén megnősült. Az ifjú pár és az örömanya fotójára pillanatokon belül özönleni kezdtek a gratulációk. A kommentelők nem győztek betelni a menyasszony, Bogi szépségével, aki hófehér csipkeruhában tündökölt anyósa oldalán.

Ezt is szeretjük