Soma lányának esküvői fotója: a 29 éves Hanna különleges menyasszony volt

Soma az Instagramon osztott meg egy bejegyzést, amelyben leírta, lánya esküvője úgy volt tökéletes, ahogy volt.

Soma lányának esküvője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Soma Mamagésa lánya férjhez ment. Az előadóművész június 20-án posztolt a nagy napról: a fotón Hanna szép menyasszonyként látható férje oldalán. A bejegyzésben édesanyja elárulta, az esküvő úgy volt tökéletes, ahogy volt.

Spitzer Gyöngyi és Lőrincz György házasságából két gyermek született: fiuk, Lázár 1991-ben, lányuk, Hanna 1993 márciusában látta meg a napvilágot. Utóbbi 29 esztendősen állt oltár elé egy különleges menyasszonyi ruhában.

Soma lányának esküvője

Nem klasszikus habos-babos kreációban mondta ki a boldogító igent, inkább a természetes vonalra szavazott. Frizuráját rózsák díszítették, a virágmotívum pedig a ruháján is megjelent. A spagettipántos, hófehér darab remekül illett ahhoz az éteri hangulathoz, amelyet édesanyja megosztott a követőivel.

Soma úgy érezte, lánya esküvőjét az égiek áldották meg: miközben végignézte, ahogy Hanna örök hűséget fogad a szerelmének, Misinek, úgy tűnt a számára, mintha megállt volna az idő.

"Megszűntek a gondolatok, kifeszült a jelen, és amit láttam, hallottam és éreztem, maga volt a tiszta és esszenciális szépség. Ma is többen visszagondoltunk erre a pár percre, még utólag is lúdbőröztünk tőle. Ugyanilyen tökéletes volt előtte, utána minden pillanat" - írta az oldalán.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Azt is elárulta, nem csak maga a menyegző telt idilli hangulatban, az egész készülődést körüllengte a béke és meghittség. Már egy nappal a lagzi előtt, pénteken nagy volt a sürgés-forgás a háznál. Soma és testvérei együtt főzték meg az esküvői menüt, a menyegzőn pedig férjével és a vőlegény testvérével gondoskodtak a zenéről.

Hanna március 26-án töltötte be a 29. életévét.
Hanna március 26-án töltötte be a 29. életévét.
Fotó: Instagram/Spitzer Gyöngyi

A lagzi három helyszínen zajlott: mulatságban, táncban és érzelmekben pedig nem volt hiány. Az örömanya szerint minden vendég feloldottan, meghatódottan és feltöltötten távozott. Úgy fogalmazott, lánya esküvőjét megáldották az égiek.

Dér Heni esküvői ruhája

Dér Heni és Bakos Gergő két év ismeretség után, még kisfiuk megszületése előtt, 2021 januárjában összeházasodtak. A világjárvány miatt azonban csak a polgári esküvőt tartották meg tíz fő részvételével, az énekesnő szülei sem voltak jelen, online követték a ceremóniát. A sztárpár 2022-ben titokban templomban is megesküdött, amivel együtt megtartották 2021 májusában született gyermekük keresztelőjét is. 

Dér Heni ilyen szexin dekoltált esküvői ruhába bújt: hintóval ment a templomba

Dér Heni és Bakos Gergő a Vajdaságban, titokban tartották meg az esküvőjüket és kisfiuk keresztelőjét.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük