Dér Heni ilyen szexin dekoltált esküvői ruhába bújt: hintóval ment a templomba

Dér Heni és Bakos Gergő a Vajdaságban, titokban tartották meg az esküvőjüket és kisfiuk keresztelőjét.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dér Heni és Bakos Gergő két év ismeretség után, még kisfiuk megszületése előtt, 2021 januárjában összeházasodtak. A világjárvány miatt azonban csak a polgári esküvőt tartották meg tíz fő részvételével, az énekesnő szülei sem voltak jelen, online követték a ceremóniát.

A sztárpár nemrég titokban, a templomban is megesküdött, amivel együtt megtartották 2021 májusában született gyermekük keresztelőjét is. 

Dér Heni esküvői ruhája

Dér Heni a polgári esküvőre babapocakos menyasszonyként egy formabontó, hófehér menyasszonyi overallt terveztetett magának, míg a templomba egy Daalarna kreációban vonult be. Bakos Gergő és az egyéves Bendegúz összeöltöztek, apa és fia szmokingját Maár Róbert tervezte. 

A pár a Vajdaságban, az énekesnő szülőfalujában, Csantavéren állt az oltár elé. Gergő lovas hintóval ment Dér Heni szülőházához, hogy a tradíciókat betartva kikérje. A 36 éves sztárt a polgári ceremónián a húga kísérte be, míg a templomba édesapja karján lépett be, miközben gyerekkori barátnője, a 2008-as Megasztárból ismert Bencsik Tamara énekelt. 

- Apukám szerette volna, ha olyan pazar lakodalmam van, amilyet kislány koromban megálmodtam, és neki egyfajta megnyugvás volt, hogy ez sikerült - mesélte Dér Heni a Best magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Dér Heni tanúja a húga volt, aki 2021 nyarán ment férjhez, míg Bakos Gergőé az egyik legjobb barátja, Baronits Gábor. A kétszáz fős vendégsereget más sztárok is színesítették, így Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita, Rubint Réka és Schobert Norbi. A templomi esküvővel együtt az egyéves Bendegúz keresztelőjét is megtartották, Dér Heni húga a kisfiú keresztanyja lett. 

- Beni nagyon cuki volt, nem sírt, végig bohóckodott az atyának. Az esküvő után pedig nem maradt el a rizsszórás, az aprópénz- és csokordobás sem a templom előtt.

Dobó Ági esküvői ruhája

Dobó Ági titokban ment férjhez két fia édesapjához, Kis Csabához. Esküvői ruháját másfél évvel korábban kezdte el készíteni neki Benes Anita és a Daalarna csapata, az már szinte átadásra kész állapotba került, házasságkötésekor mégsem ebben mondta ki az igent, hanem egy szexibb kreációban.

Ezt is szeretjük