Dér Heni ilyen szexin dekoltált esküvői ruhába bújt: hintóval ment a templomba
Dér Heni és Bakos Gergő a Vajdaságban, titokban tartották meg az esküvőjüket és kisfiuk keresztelőjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni és Bakos Gergő két év ismeretség után, még kisfiuk megszületése előtt, 2021 januárjában összeházasodtak. A világjárvány miatt azonban csak a polgári esküvőt tartották meg tíz fő részvételével, az énekesnő szülei sem voltak jelen, online követték a ceremóniát.

A sztárpár nemrég titokban, a templomban is megesküdött, amivel együtt megtartották 2021 májusában született gyermekük keresztelőjét is. 

Dér Heni esküvői ruhája

Dér Heni a polgári esküvőre babapocakos menyasszonyként egy formabontó, hófehér menyasszonyi overallt terveztetett magának, míg a templomba egy Daalarna kreációban vonult be. Bakos Gergő és az egyéves Bendegúz összeöltöztek, apa és fia szmokingját Maár Róbert tervezte. 

A pár a Vajdaságban, az énekesnő szülőfalujában, Csantavéren állt az oltár elé. Gergő lovas hintóval ment Dér Heni szülőházához, hogy a tradíciókat betartva kikérje. A 36 éves sztárt a polgári ceremónián a húga kísérte be, míg a templomba édesapja karján lépett be, miközben gyerekkori barátnője, a 2008-as Megasztárból ismert Bencsik Tamara énekelt. 

- Apukám szerette volna, ha olyan pazar lakodalmam van, amilyet kislány koromban megálmodtam, és neki egyfajta megnyugvás volt, hogy ez sikerült - mesélte Dér Heni a Best magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dér Heni tanúja a húga volt, aki 2021 nyarán ment férjhez, míg Bakos Gergőé az egyik legjobb barátja, Baronits Gábor. A kétszáz fős vendégsereget más sztárok is színesítették, így Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita, Rubint Réka és Schobert Norbi. A templomi esküvővel együtt az egyéves Bendegúz keresztelőjét is megtartották, Dér Heni húga a kisfiú keresztanyja lett. 

- Beni nagyon cuki volt, nem sírt, végig bohóckodott az atyának. Az esküvő után pedig nem maradt el a rizsszórás, az aprópénz- és csokordobás sem a templom előtt.

Dobó Ági esküvői ruhája

Dobó Ági titokban ment férjhez két fia édesapjához, Kis Csabához. Esküvői ruháját másfél évvel korábban kezdte el készíteni neki Benes Anita és a Daalarna csapata, az már szinte átadásra kész állapotba került, házasságkötésekor mégsem ebben mondta ki az igent, hanem egy szexibb kreációban.

Ezt is szeretjük